Ταξιδεύοντας με πλοίο από Ελλάδα προς Τουρκία

Το ταξίδι με πλοίο από Ελλάδα προς Τουρκία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Ελλάδα Τουρκία εκτελούνται από 7 ναυτιλιακές εταιρείες (Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Sea Service, Turyol ή Nel Lines) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Dikili, Ayvalik, Μυτιλήνη, Σύμη, Κάλυμνος, Cesme και Χίος.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Ελλάδα Τουρκία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Sea Service, Turyol και Nel Lines.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 8 διασταυρώσεις την ημέρα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Ελλάδα Τουρκία.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 40 λεπτά (Χίος - Cesme) για μια απόσταση 15 km και η μεγαλύτερη 1 ώρες 30 λεπτά (Ρόδος - Fethiye) για μια απόσταση 82 km.

Πλοία Ελλάδα Τουρκία σε αριθμούς

Χώρες
Ελλάδα
Τουρκία
Αριθμός διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
15
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
12
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
7
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Ελλάδα Τουρκία

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Ελλάδα Τουρκία. Συγκρίνετε τις προσφορές Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Sea Service, Turyol και Nel Lines και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Ελλάδα Τουρκία.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ελλάδα - Τουρκία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Ελλάδα προς Τουρκία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ελλάδα και Τουρκία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Nel Lines, Turyol, Sea Service, Dodecanese Flying Dolphins, Yesil Marmaris Lines, Turkish Sea Lines ή Bodrum Express Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Κως, Bodrum, Ρόδος, Marmaris, Fethiye ή Turgutreis χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ελλάδα Τουρκία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Sea Service, Turyol ή Nel Lines. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 12 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Ελλάδα και Τουρκία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
None
None
None
None