Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίφνος με πλοίο
Σίφνος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Μήλος
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίφνος
Σίφνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σίφνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Σίφνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σίφνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίφνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίφνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Σίφνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Aegean Speed Lines, Zante Ferries ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σίφνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σίφνος

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Σίφνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
142 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Σίφνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Σίφνος, θα βρείτε εισιτήρια από 35 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 210 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Σίφνος είναι 122 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σίφνος είναι 3 ώρες 13 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Σίφνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σίφνος σε 2 ώρες 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Σίφνος αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 15:50.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίφνος
122 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Σίφνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
35 € - 210 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Σίφνος
3 ώρες 13 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σίφνος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σίφνος
15:50
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σίφνος
10:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σίφνος
18:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίφνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίφνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίφνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίφνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα)-Σίφνος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σίφνος.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Σίφνος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Πειραιάς (Αθήνα) Σίφνος με τη Hellenic Seaways, Zante Ferries ή Aegean Speed Lines, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σίφνος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίφνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Aegean Speed Lines, Zante Ferries ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σίφνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίφνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Zante Ferries ή Aegean Speed Lines φτάνουν στο Σίφνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sifnos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σίφνος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Aegean Speed Lines, Zante Ferries ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Aegean Speed Lines Πειραιάς (Αθήνα) Σίφνος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος. Η Aegean Speed Lines πραγματοποιεί 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίφνος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
2 ώρες 55 λεπτά
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Zante Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Σίφνος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίφνος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
4 ώρες 30 λεπτά
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Σίφνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σίφνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 142 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Aegean Speed Lines, Zante Ferries και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος: Aegean Speed Lines, Zante Ferries και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Σίφνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος, θα διανύσετε 142 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίφνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 35 € για τη χαμηλότερη, έως 210 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 122 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00 με προορισμό το Σίφνος.

Το τελευταίο πλοίο για Σίφνος αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 15:50.

Η εμπειρία σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίφνος

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίφνος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Σίφνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries και Hellenic Seaways. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Σίφνος.

Αναχώρηση από το Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Σίφνος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Aegean Speed Lines, Zante Ferries ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Σίφνος / Στο Πειραιάς (Αθήνα), παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways, Zante Ferries ή Aegean Speed Lines στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίφνος / Από τον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Aegean Speed Lines, Zante Ferries ή Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.
Επιβίβαση στο πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίφνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Aegean Speed Lines, Zante Ferries ή Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Σίφνος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σίφνος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίφνος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Σίφνος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σίφνος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σίφνος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σίφνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίφνος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σίφνος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίφνος σας περιμένει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης