Ταξίδι προς Μαρόκο με πλοίο

Το ταξίδι προς Μαρόκο με πλοίο είναι μια εξαιρετική επιλογή! Μαρόκο εξυπηρετείται από 9 ναυτιλιακές εταιρείες (Acciona Trasmediterránea, Baleària, FRS Iberia, Inter Shipping, AML, Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci). Αυτές οι εταιρείες εκτελούν 14 δρομολόγια πλοίων προς Μαρόκο, εξυπηρετώντας τα λιμάνια της Algeciras, Ταγγέρη, Λιβόρνο, Βαρκελώνη, Γένοβα, Gibraltar, Μασσαλία και Tarifa.

Για να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε ένα φθηνό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Μαρόκο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας που συγκρίνει προσφορές, τιμές και διαθεσιμότητα των Acciona Trasmediterránea, Baleària, FRS Iberia και Inter Shipping.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 54 διασταυρώσεις την ημέρα, ανάλογα με την εποχή του έτους, από 5 χώρες (Ισπανία, Μαρόκο, Ιταλία, Γιβραλτάρ και Γαλλία), έχετε πολλές επιλογές για να προγραμματίσετε τη διέλευσή σας προς Μαρόκο.

Η ταχύτερη διέλευση διαρκεί 1 ώρες (Tarifa - Ταγγέρη) με απόσταση 32 km και η μεγαλύτερη 51 ώρες 50 λεπτά (Γένοβα - Ταγγέρη) με απόσταση 1575 km

Πλοία για Μαρόκο σε αριθμούς

Χώρες
Ισπανία
Μαρόκο
Ιταλία
Γιβραλτάρ
Γαλλία
Αριθμός διασταυρώσεων
54 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
14
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
14
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
9
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Σημαντικές ακτοπλοϊκές διελεύσεις προς τη Μαρόκο

Αναζητήστε στο Vivanoda τα ταχύτερα, μεγαλύτερα ή συχνότερα δρομολόγια πλοίων προς Μαρόκο. Συγκρίνετε τις προσφορές της Acciona Trasmediterránea, Baleària, FRS Iberia, Inter Shipping, AML, Grimaldi Lines και Grandi Navi Veloci και κλείστε το εισιτήριό σας για Μαρόκο.

Δρομολόγια πλοίων Μαρόκο

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Μαρόκο, το πλοίο μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για να μετακινηθείτε και να εξερευνήσετε τις διάφορες παραθαλάσσιες πόλεις της χώρας. Πολλά λιμάνια προσφέρουν τακτικές συνδέσεις με το Μαρόκο από την Ισπανία και τη Γαλλία, και τα πλοία μπορούν να μεταφέρουν επιβάτες, αυτοκίνητα και εμπορεύματα.

Το ισπανικό λιμάνι του Αλγεσίρας είναι ένα από τα κύρια σημεία αναχώρησης για τα πλοία προς το Μαρόκο, με συνδέσεις με τα λιμάνια της Ταγγέρης και της Θέουτας. Είναι εύκολα προσβάσιμο από την πόλη Μάλαγα, η οποία διαθέτει διεθνές αεροδρόμιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε πλοίο από το λιμάνι της Ταρίφα, το οποίο απέχει περίπου 20χλμ. από το Algeciras. Η πόλη αυτή είναι διάσημη για τις λευκές αμμώδεις παραλίες της και τα σημεία για kitesurfing.

Το γαλλικό λιμάνι της Sète προσφέρει επίσης τακτικές συνδέσεις με το Μαρόκο, συμπεριλαμβανομένης της Ταγγέρης και της Ναντόρ. Βρίσκεται στη νότια Γαλλία, περίπου 30 χλμ. από το Μονπελιέ, και το λιμάνι είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο ή τρένο.

Μόλις επιβιβαστείτε στο πλοίο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πολλές εγκαταστάσεις του πλοίου, όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και χώρους χαλάρωσης. Τα πλοία μπορούν επίσης να προσφέρουν ψυχαγωγία για παιδιά και ενήλικες, όπως παιχνίδια και ζωντανές παραστάσεις. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια καμπίνα αν θέλετε να ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια της διέλευσης.

Κατά την άφιξή σας στο Μαρόκο, μπορείτε να εξερευνήσετε τις διάφορες παράκτιες πόλεις της χώρας. Η Ταγγέρη, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας, αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με πλοίο, προσφέροντας πλούσια ιστορία και συναρπαστικό πολιτισμό. Μπορείτε να εξερευνήσετε την παλιά πόλη της Ταγγέρης, με τα στενά δρομάκια και τις πολύχρωμες αγορές, καθώς και τη μεδίνα, η οποία είναι γεμάτη εστιατόρια και καταστήματα.

Η πόλη-λιμάνι της Καζαμπλάνκα είναι επίσης δημοφιλής προορισμός για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με πλοίο. Μπορείτε να επισκεφθείτε το διάσημο τέμενος Χασάν ΙΙ, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά στον κόσμο, καθώς και την ιστορική συνοικία της Medina και το πάρκο Arab League Park.

Το ταξίδι με πλοίο στο Μαρόκο μπορεί επομένως να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις παράκτιες πόλεις της χώρας. Με πολλές τακτικές συνδέσεις από την Ισπανία και τη Γαλλία και πολλές εγκαταστάσεις στα πλοία, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι πριν ανακαλύψετε τον πλούσιο πολιτισμό και την ιστορία του Μαρόκου.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Μαρόκο

Ψάχνετε για ένα πλοίο προς Μαρόκο; Ανακαλύψτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ διαφόρων περιοχών της χώρας και του εξωτερικού. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε στη Μαρόκο.

Τα δημοφιλή δρομολόγια πλοίων στη Μαρόκο περιλαμβάνουν προορισμούς όπως η Algeciras, Ταγγέρη, Λιβόρνο, Βαρκελώνη, Γένοβα, Gibraltar, Μασσαλία και Tarifa και πολλά άλλα. Τα σύγχρονα πορθμεία στη Μαρόκο προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, από άνετες καμπίνες μέχρι εστιατόρια επί του πλοίου και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μαρόκο και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας. Με το φιλικό προς το χρήστη εργαλείο αναζήτησής μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, FRS Iberia, Inter Shipping, AML, Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε και τα 14 ακτοπλοϊκά δρομολόγια!

Πλοίο προς Μαρόκο από Ισπανία

Algeciras Ισπανία
Ταγγέρη Μαρόκο
Από 31 €
 • Acciona Trasmediterránea Algeciras Ταγγέρη
  Acciona Trasmediterránea
  6 διασταυρώσεις την ημέρα
  1 ώρες 30 λεπτά
  51 km
 • Baleària Algeciras Ταγγέρη
  Baleària
  4 διασταυρώσεις την ημέρα
  1 ώρες 30 λεπτά
  51 km
 • FRS Iberia Algeciras Ταγγέρη
  FRS Iberia
  8 διασταυρώσεις την ημέρα
  1 ώρες 30 λεπτά
  51 km
 • Inter Shipping Algeciras Ταγγέρη
  Inter Shipping
  5 διασταυρώσεις την ημέρα
  1 ώρες 30 λεπτά
  51 km
 • AML Algeciras Ταγγέρη
  AML
  8 διασταυρώσεις την ημέρα
  1 ώρες 30 λεπτά
  51 km
Βαρκελώνη Ισπανία
Ταγγέρη Μαρόκο
Από 73 €
 • Grimaldi Lines Βαρκελώνη Ταγγέρη
  Grimaldi Lines
  1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  28 ώρες
  932 km
 • Grandi Navi Veloci Βαρκελώνη Ταγγέρη
  Grandi Navi Veloci
  4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  29 ώρες 50 λεπτά
  932 km
Tarifa Ισπανία
Ταγγέρη Μαρόκο
Από 38 €
 • FRS Iberia Tarifa Ταγγέρη
  FRS Iberia
  12 διασταυρώσεις την ημέρα
  1 ώρες
  32 km
 • Inter Shipping Tarifa Ταγγέρη
  Inter Shipping
  6 διασταυρώσεις την ημέρα
  2 ώρες
  32 km
Motril Ισπανία
Ταγγέρη Μαρόκο
Από 35 €
 • FRS Iberia Motril Ταγγέρη
  FRS Iberia
  7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  9 ώρες
  232 km
Almeria Ισπανία
Nador Μαρόκο
Από 55 €
 • Acciona Trasmediterránea Almeria Nador
  Acciona Trasmediterránea
  6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  6 ώρες
  189 km
Motril Ισπανία
Nador Μαρόκο
Από 55 €
 • Naviera Armas Motril Nador
  Naviera Armas
  5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  4 ώρες
  182 km
Motril Ισπανία
Al Hoceima Μαρόκο
Από 60 €
 • Naviera Armas Motril Al Hoceima
  Naviera Armas
  3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  5 ώρες
  171 km

Πλοίο προς Μαρόκο από Ιταλία

Λιβόρνο Ιταλία
Ταγγέρη Μαρόκο
 • Grimaldi Lines Λιβόρνο Ταγγέρη
  Grimaldi Lines
  1623 km
Γένοβα Ιταλία
Ταγγέρη Μαρόκο
Από 98 €
 • Grandi Navi Veloci Γένοβα Ταγγέρη
  Grandi Navi Veloci
  3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  51 ώρες 50 λεπτά
  1575 km
Savona Ιταλία
Ταγγέρη Μαρόκο
 • Grimaldi Lines Savona Ταγγέρη
  Grimaldi Lines
  1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  47 ώρες 30 λεπτά
  1538 km

Πλοίο προς Μαρόκο από Γιβραλτάρ

Gibraltar Γιβραλτάρ
Ταγγέρη Μαρόκο
 • FRS Iberia Gibraltar Ταγγέρη
  FRS Iberia
  58 km

Πλοίο προς Μαρόκο από Γαλλία

Μασσαλία Γαλλία
Ταγγέρη Μαρόκο
 • La Meridionale Μασσαλία Ταγγέρη
  La Meridionale
  1270 km
Σέτα Γαλλία
Ταγγέρη Μαρόκο
Από 88 €
 • Grandi Navi Veloci Σέτα Ταγγέρη
  Grandi Navi Veloci
  1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  47 ώρες 30 λεπτά
  1174 km
Σέτα Γαλλία
Nador Μαρόκο
Από 62 €
 • Grandi Navi Veloci Σέτα Nador
  Grandi Navi Veloci
  2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  37 ώρες
  1076 km
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το ταξίδι με πλοίο προς τη Μαρόκο

Απλά αναζητήστε με τη Vivanoda ανάμεσα στα 14 δρομολόγια που προσφέρουμε για Μαρόκο και συγκρίνετε τις τιμές. Τέλος, επιλέξτε την επιθυμητή ακτοπλοϊκή διέλευση και κάντε την κράτηση.

Υπάρχουν 9 ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια προς τη Μαρόκο: Acciona Trasmediterránea, Baleària, FRS Iberia, Inter Shipping, AML, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, La Meridionale και Naviera Armas ...

Algeciras-Ταγγέρη, Λιβόρνο-Ταγγέρη, Βαρκελώνη-Ταγγέρη και Γένοβα-Ταγγέρη είναι τα πιο δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για τους ταξιδιώτες.

Όλα τα λιμάνια με ακτοπλοϊκές συνδέσεις στη Μαρόκο

Όλες οι χώρες που συνδέονται ακτοπλοϊκώς με τη Μαρόκο

None
None
None
None