Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάρος με πλοίο, αεροπορικά
Πάρος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίφνος
Σίφνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Πάρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Πάρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Πάρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Πάρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Πάρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries ή ANEK Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Πάρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Πάρος

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
161 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Πάρος, θα βρείτε εισιτήρια από 41 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 258 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Πάρος είναι 143 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Πάρος είναι 3 ώρες 48 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες για να φτάσουν στο Πάρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάρος σε 2 ώρες 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Πάρος αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 17:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Πάρος
143 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
41 € - 258 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος
3 ώρες 48 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάρος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πάρος
17:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάρος
09:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πάρος
22:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Πάρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Πάρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Πάρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ταξίδι με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Πάρος χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Πάρος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος με τη Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Blue Star Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Paros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Πάρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Πάρος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
3 ώρες 10 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Aegean Speed Lines Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Πάρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 161 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος: Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος, θα διανύσετε 161 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Πάρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 41 € για τη χαμηλότερη, έως 258 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 143 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00 με προορισμό το Πάρος.

Το τελευταίο πλοίο για Πάρος αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 17:30.

Η εμπειρία σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Πάρος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Πάρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Πάρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries και ANEK Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Πάρος.

Επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα)

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Πάρος:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Πάρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάρος / Από τον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.
Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Πάρος

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Πάρος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πάρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πάρος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Πάρος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πάρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάρος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Πάρος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Πάρος αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης