Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ayvalik με πλοίο
Ayvalik
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Ayvalik με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μυτιλήνη (Λέσβος) για Ayvalik? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) για το Ayvalik είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Ayvalik μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Ayvalik όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Turyol. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μυτιλήνη (Λέσβος) Ayvalik που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Turyol προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Ayvalik, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Ayvalik

Λιμάνι αναχώρησης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Λιμάνι άφιξης
Ayvalik
Τουρκία
Απόσταση
26 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Turyol
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μυτιλήνη (Λέσβος) Ayvalik: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μυτιλήνη (Λέσβος) για Ayvalik, θα βρείτε εισιτήρια από 20 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 93 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Ayvalik είναι 55 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μυτιλήνη (Λέσβος) για το Ayvalik είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Ayvalik, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ayvalik σε 1 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) στις 18:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Ayvalik
55 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μυτιλήνη (Λέσβος) Ayvalik (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
20 € - 93 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μυτιλήνη (Λέσβος) Ayvalik
1 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ayvalik
18:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ayvalik
19:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Ayvalik;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Ayvalik μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ayvalik. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Ayvalik είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μυτιλήνη (Λέσβος) Ayvalik, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Turyol, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Μυτιλήνη (Λέσβος) Ayvalik είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Turyol είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Ayvalik ήδη ξεκούραστοι.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Ayvalik, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Ayvalik;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Ayvalik με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Turyol, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Turyol Μυτιλήνη (Λέσβος) Ayvalik
Turyol
Η Turyol λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Μυτιλήνη (Λέσβος) και του Ayvalik. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μυτιλήνη (Λέσβος)-Ayvalik και να κλείσετε το εισιτήριο της Turyol μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Ayvalik. Η Turyol πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την ημέρα για Ayvalik από το Μυτιλήνη (Λέσβος) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Turyol
1 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μυτιλήνη (Λέσβος); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ayvalik;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Τα πλοία της Turyol αναχωρούν για το Ayvalik από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μυτιλήνη (Λέσβος):

Mytilene
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ayvalik

Τα πλοία της Turyol φτάνουν στο Ayvalik από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ayvalik
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) για το Ayvalik, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 26 km μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Ayvalik.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Ayvalik) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Turyol). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Ayvalik.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Ayvalik: Turyol.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Turyol.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Turyol στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μυτιλήνη (Λέσβος) Ayvalik, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Ayvalik, θα διανύσετε 26 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Ayvalik, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 20 € για τη χαμηλότερη, έως 93 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 55 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στις 18:00 με προορισμό το Ayvalik.

Ζήστε μια εμπειρία από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Ayvalik με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Ayvalik. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Μυτιλήνη (Λέσβος) Ayvalik με τα πλοία Turyol, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος) έως την αποβίβαση στο Ayvalik. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μυτιλήνη (Λέσβος) και το Ayvalik.

Αναχώρηση από το Μυτιλήνη (Λέσβος) με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μυτιλήνη (Λέσβος) Ayvalik, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Turyol) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος). Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μυτιλήνη (Λέσβος) - Ayvalik / Πηγαίνετε στο γκισέ της Turyol στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος) για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ayvalik / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος) που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Turyol θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Ayvalik: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Turyol όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Ayvalik, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ayvalik:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ayvalik / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Ayvalik από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Ayvalik με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ayvalik.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ayvalik / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Ayvalik είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Ayvalik αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης