Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μυτιλήνη με αεροπορικά, πλοίο
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Μυτιλήνη (Λέσβος) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Μυτιλήνη (Λέσβος)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Μυτιλήνη (Λέσβος) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Μυτιλήνη (Λέσβος), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Μυτιλήνη (Λέσβος)

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
277 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
10 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Μυτιλήνη (Λέσβος): Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Μυτιλήνη (Λέσβος), θα βρείτε εισιτήρια από 54 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 275 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι 145 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι 13 ώρες 6 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 16 ώρες 5 λεπτά για να φτάσουν στο Μυτιλήνη (Λέσβος), ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μυτιλήνη (Λέσβος) σε 11 ώρες 35 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 10:00. Το τελευταίο πλοίο για το Μυτιλήνη (Λέσβος) αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μυτιλήνη (Λέσβος)
145 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Μυτιλήνη (Λέσβος) (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
54 € - 275 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Μυτιλήνη (Λέσβος)
13 ώρες 6 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
10:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
07:05
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
22:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μυτιλήνη (Λέσβος);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μυτιλήνη (Λέσβος). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Πειραιάς (Αθήνα)-Μυτιλήνη (Λέσβος), αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Hellenic Seaways για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Μυτιλήνη (Λέσβος) νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) με ένα πλοίο της Hellenic Seaways που θα διανύσει τα 277 km μέχρι το Μυτιλήνη (Λέσβος) με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Μυτιλήνη (Λέσβος) τόσο γρήγορα!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Στο πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Μυτιλήνη (Λέσβος), μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μυτιλήνη (Λέσβος). Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Hellenic Seaways, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μυτιλήνη (Λέσβος);

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Μυτιλήνη (Λέσβος) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Μυτιλήνη (Λέσβος) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mytilene
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μυτιλήνη (Λέσβος);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μυτιλήνη (Λέσβος) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Μυτιλήνη (Λέσβος)
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Μυτιλήνη (Λέσβος) και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μυτιλήνη (Λέσβος). Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μυτιλήνη (Λέσβος) από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
10 ώρες 50 λεπτά
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Μυτιλήνη (Λέσβος), θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 277 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μυτιλήνη (Λέσβος).

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μυτιλήνη (Λέσβος)) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μυτιλήνη (Λέσβος).

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μυτιλήνη (Λέσβος): Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Μυτιλήνη (Λέσβος), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μυτιλήνη (Λέσβος), θα διανύσετε 277 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μυτιλήνη (Λέσβος), μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 54 € για τη χαμηλότερη, έως 275 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 145 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 10:00 με προορισμό το Μυτιλήνη (Λέσβος).

Το τελευταίο πλοίο για Μυτιλήνη (Λέσβος) αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 22:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Μυτιλήνη (Λέσβος);

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Μυτιλήνη (Λέσβος). Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος), προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets και Hellenic Seaways. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Μυτιλήνη (Λέσβος).

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα)

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Μυτιλήνη (Λέσβος), εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Μυτιλήνη (Λέσβος) / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μυτιλήνη (Λέσβος) / Από τον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.
Διασχίζοντας το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μυτιλήνη (Λέσβος): επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μυτιλήνη (Λέσβος):

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Μυτιλήνη (Λέσβος) με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μυτιλήνη (Λέσβος).
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μυτιλήνη (Λέσβος) δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Μυτιλήνη (Λέσβος) αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης