Ταξίδι προς Αλβανία με πλοίο

Το ταξίδι προς Αλβανία με πλοίο είναι μια εξαιρετική επιλογή! Αλβανία εξυπηρετείται από 9 ναυτιλιακές εταιρείες (Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci ή Adriatica Traghetti). Αυτές οι εταιρείες εκτελούν 5 δρομολόγια πλοίων προς Αλβανία, εξυπηρετώντας τα λιμάνια της Μπάρι, Durres, Μπρίντιζι, Vlore, Trieste, Ανκόνα και Sarande.

Για να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε ένα φθηνό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Αλβανία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας που συγκρίνει προσφορές, τιμές και διαθεσιμότητα των Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione και Ventouris Ferries.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 8 διασταυρώσεις την ημέρα, ανάλογα με την εποχή του έτους, από 2 χώρες (Ιταλία και Αλβανία), έχετε πολλές επιλογές για να προγραμματίσετε τη διέλευσή σας προς Αλβανία.

Η ταχύτερη διέλευση διαρκεί 6 ώρες (Μπρίντιζι - Vlore) με απόσταση 132 km και η μεγαλύτερη 27 ώρες (Trieste - Durres) με απόσταση 663 km

Πλοία για Αλβανία σε αριθμούς

Χώρες
Ιταλία
Αλβανία
Αριθμός διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
7
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
5
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
9
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Σημαντικές ακτοπλοϊκές διελεύσεις προς τη Αλβανία

Αναζητήστε στο Vivanoda τα ταχύτερα, μεγαλύτερα ή συχνότερα δρομολόγια πλοίων προς Αλβανία. Συγκρίνετε τις προσφορές της Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci και Adriatica Traghetti και κλείστε το εισιτήριό σας για Αλβανία.

Τα πιο δημοφιλή ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Αλβανία

Ψάχνετε για ένα πλοίο προς Αλβανία; Ανακαλύψτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ διαφόρων περιοχών της χώρας και του εξωτερικού. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε στη Αλβανία.

Τα δημοφιλή δρομολόγια πλοίων στη Αλβανία περιλαμβάνουν προορισμούς όπως η Μπάρι, Durres, Μπρίντιζι, Vlore, Trieste, Ανκόνα και Sarande και πολλά άλλα. Τα σύγχρονα πορθμεία στη Αλβανία προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, από άνετες καμπίνες μέχρι εστιατόρια επί του πλοίου και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αλβανία και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας. Με το φιλικό προς το χρήστη εργαλείο αναζήτησής μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, όπως η Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci ή Adriatica Traghetti. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε και τα 5 ακτοπλοϊκά δρομολόγια!

Πλοίο προς Αλβανία από Ιταλία

Μπάρι Ιταλία
Durres Αλβανία
Από 46 €
 • Adria Ferries Μπάρι Durres
  Adria Ferries
  2 διασταυρώσεις την ημέρα
  8 ώρες
  225 km
 • ANEK Lines Μπάρι Durres
  ANEK Lines
  225 km
 • Tirrenia di Navigazione Μπάρι Durres
  Tirrenia di Navigazione
  225 km
 • Ventouris Ferries Μπάρι Durres
  Ventouris Ferries
  13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  9 ώρες
  225 km
 • European Seaways Μπάρι Durres
  European Seaways
  225 km
 • Grandi Navi Veloci Μπάρι Durres
  Grandi Navi Veloci
  12 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  9 ώρες
  225 km
 • Adriatica Traghetti Μπάρι Durres
  Adriatica Traghetti
  225 km
Μπρίντιζι Ιταλία
Vlore Αλβανία
Από 50 €
 • Agoudimos Lines Μπρίντιζι Vlore
  Agoudimos Lines
  132 km
 • European Seaways Μπρίντιζι Vlore
  European Seaways
  132 km
 • Red Star Ferries Μπρίντιζι Vlore
  Red Star Ferries
  3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  6 ώρες
  132 km
Trieste Ιταλία
Durres Αλβανία
 • Adria Ferries Trieste Durres
  Adria Ferries
  1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  27 ώρες
  663 km
Ανκόνα Ιταλία
Durres Αλβανία
Από 75 €
 • Adria Ferries Ανκόνα Durres
  Adria Ferries
  5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  16 ώρες
  552 km
Μπρίντιζι Ιταλία
Sarande Αλβανία
 • Red Star Ferries Μπρίντιζι Sarande
  Red Star Ferries
  2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
  11 ώρες
  194 km
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το ταξίδι με πλοίο προς τη Αλβανία

Απλά αναζητήστε με τη Vivanoda ανάμεσα στα 5 δρομολόγια που προσφέρουμε για Αλβανία και συγκρίνετε τις τιμές. Τέλος, επιλέξτε την επιθυμητή ακτοπλοϊκή διέλευση και κάντε την κράτηση.

Υπάρχουν 9 ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια προς τη Αλβανία: Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti, Agoudimos Lines και Red Star Ferries ...

Μπάρι-Durres, Μπρίντιζι-Vlore, Trieste-Durres και Ανκόνα-Durres είναι τα πιο δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για τους ταξιδιώτες.

Όλα τα λιμάνια με ακτοπλοϊκές συνδέσεις στη Αλβανία

Όλες οι χώρες που συνδέονται ακτοπλοϊκώς με τη Αλβανία

None
None
None
None