Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Dikili με πλοίο
Dikili
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Dikili με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μυτιλήνη (Λέσβος) για Dikili? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) για το Dikili είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Dikili μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Dikili όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Nel Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μυτιλήνη (Λέσβος) Dikili που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Nel Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Dikili, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Dikili

Λιμάνι αναχώρησης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Λιμάνι άφιξης
Dikili
Τουρκία
Απόσταση
29 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Nel Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Dikili;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Dikili μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Dikili. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Dikili είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μυτιλήνη (Λέσβος) Dikili, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Nel Lines, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Στο Μυτιλήνη (Λέσβος), μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Nel Lines και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Dikili γεμάτοι ενέργεια.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Dikili είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Dikili;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Dikili με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Nel Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Nel Lines Μυτιλήνη (Λέσβος) Dikili
Nel Lines
Η Nel Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Μυτιλήνη (Λέσβος) και του Dikili. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μυτιλήνη (Λέσβος)-Dikili και να κλείσετε το εισιτήριο της Nel Lines μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Dikili. Περισσότερες πληροφορίες για την Nel Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μυτιλήνη (Λέσβος); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Dikili;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Τα πλοία της Nel Lines αναχωρούν για το Dikili από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μυτιλήνη (Λέσβος):

Mytilene
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Dikili

Τα πλοία της Nel Lines φτάνουν στο Dikili από τα ακόλουθα λιμάνια:

Dikili
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Dikili: Nel Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Nel Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Nel Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μυτιλήνη (Λέσβος) Dikili, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Dikili, θα διανύσετε 29 km.

Η εμπειρία σας από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Dikili

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Dikili. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Μυτιλήνη (Λέσβος) Dikili με τα πλοία Nel Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος) έως την αποβίβαση στο Dikili. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μυτιλήνη (Λέσβος) και το Dikili.

Επιβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μυτιλήνη (Λέσβος) Dikili:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος) εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Nel Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μυτιλήνη (Λέσβος) - Dikili / Στο Μυτιλήνη (Λέσβος), παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Nel Lines στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος). Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Dikili / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος) που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Nel Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Dikili

Στο πλοίο της Nel Lines, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Dikili, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Dikili:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Dikili / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Dikili.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Dikili.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Dikili / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Dikili δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Dikili σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης