Βόλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με πλοίο
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βόλος στο Σκιάθος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βόλος για Σκιάθος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βόλος για το Σκιάθος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βόλος προς το Σκιάθος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βόλος προς το Σκιάθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways ή Anes Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βόλος Σκιάθος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways ή Anes Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βόλος προς Σκιάθος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βόλος προς Σκιάθος

Λιμάνι αναχώρησης
Βόλος
Ελλάδα
Θεσσαλία
Λιμάνι άφιξης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
53 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Anes Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βόλος Σκιάθος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βόλος για Σκιάθος, θα βρείτε εισιτήρια από 26 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 178 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βόλος προς Σκιάθος είναι 82 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βόλος για το Σκιάθος είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Σκιάθος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σκιάθος σε 1 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βόλος στις 07:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σκιάθος αναχωρεί από το λιμάνι του Βόλος στις 14:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βόλος προς το Σκιάθος
82 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βόλος Σκιάθος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
26 € - 178 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βόλος Σκιάθος
2 ώρες 20 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σκιάθος
07:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σκιάθος
14:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σκιάθος
09:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σκιάθος
15:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βόλος προς το Σκιάθος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βόλος προς το Σκιάθος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκιάθος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βόλος προς το Σκιάθος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Βόλος-Σκιάθος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σκιάθος.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Βόλος στο Σκιάθος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Βόλος Σκιάθος με τη Anes Ferries ή Hellenic Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Βόλος-Σκιάθος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Hellenic Seaways ή Anes Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Σκιάθος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βόλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκιάθος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βόλος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Anes Ferries αναχωρούν για το Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βόλος:

Volos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκιάθος

Τα πλοία της Anes Ferries ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βόλος και Σκιάθος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βόλος και Σκιάθος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways ή Anes Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Βόλος Σκιάθος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βόλος-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Βόλος και Σκιάθος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σκιάθος από το Βόλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 10 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Anes Ferries Βόλος Σκιάθος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βόλος-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Βόλος και Σκιάθος. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σκιάθος από το Βόλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
3 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βόλος για το Σκιάθος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 53 km μεταξύ Βόλος και Σκιάθος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βόλος και Σκιάθος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways και Anes Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Βόλος και Σκιάθος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βόλος και Σκιάθος: Hellenic Seaways και Anes Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Anes Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Anes Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Βόλος Σκιάθος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βόλος και Σκιάθος, θα διανύσετε 53 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βόλος προς το Σκιάθος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 26 € για τη χαμηλότερη, έως 178 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 82 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βόλος στις 07:30 με προορισμό το Σκιάθος.

Το τελευταίο πλοίο για Σκιάθος αναχωρεί από το Βόλος συνήθως στις 14:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Βόλος προς το Σκιάθος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Βόλος και Σκιάθος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways ή Anes Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Βόλος έως την αποβίβαση στο Σκιάθος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Βόλος και το Σκιάθος.

Επιβίβαση στο Βόλος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Βόλος Σκιάθος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Βόλος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Βόλος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Anes Ferries ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Βόλος - Σκιάθος / Στον τερματικό σταθμό του Βόλος, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways ή Anes Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκιάθος / Στον τερματικό σταθμό του Βόλος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways ή Anes Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.
Διασχίζοντας το Βόλος προς το Σκιάθος: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Anes Ferries ή Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Σκιάθος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σκιάθος:

  • Το λιμάνι του Σκιάθος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Σκιάθος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σκιάθος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Βόλος στο Σκιάθος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σκιάθος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σκιάθος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σκιάθος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σκιάθος έχουν αρχίσει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης