Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάξος με πλοίο
Νάξος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Πάρος
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Νάξος
Νάξος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Νάξος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Νάξος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Νάξος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Νάξος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Νάξος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets ή ANEK Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Νάξος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Νάξος

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Νάξος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
175 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Νάξος, θα βρείτε εισιτήρια από 42 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 261 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Νάξος είναι 151 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Νάξος είναι 4 ώρες 26 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 5 λεπτά για να φτάσουν στο Νάξος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Νάξος σε 3 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Νάξος αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 17:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Νάξος
151 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
42 € - 261 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος
4 ώρες 26 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Νάξος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Νάξος
17:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Νάξος
10:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Νάξος
23:35

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Νάξος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Νάξος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Νάξος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Νάξος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Πειραιάς (Αθήνα), μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Sea Jets και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Νάξος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Νάξος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος με τη Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Sea Jets που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Νάξος εντελώς χαλαροί.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Νάξος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Sea Jets αναχωρούν για το Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Νάξος

Τα πλοία της Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Naxos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Νάξος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Blue Star Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Νάξος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Νάξος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
3 ώρες 55 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Aegean Speed Lines Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Sea Jets Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάξος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
3 ώρες 20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Νάξος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 175 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 8 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος: Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος, θα διανύσετε 175 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Νάξος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 42 € για τη χαμηλότερη, έως 261 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 151 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00 με προορισμό το Νάξος.

Το τελευταίο πλοίο για Νάξος αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 17:30.

Πώς είναι η διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Νάξος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Νάξος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets και ANEK Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Νάξος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα)

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Νάξος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Νάξος / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα), αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Νάξος / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.
Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Νάξος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Νάξος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Νάξος:

  • Το λιμάνι του Νάξος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Νάξος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Νάξος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Νάξος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Νάξος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Νάξος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Νάξος έχουν αρχίσει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης