Ταξιδεύοντας με πλοίο από Κως προς Τουρκία

Το ταξίδι με πλοίο από Κως προς Τουρκία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Κως Τουρκία εκτελούνται από 5 ναυτιλιακές εταιρείες (Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins ή Dentur Avrasya) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Didim, Turgutreis, Μπόντρουμ και Κως.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Κως Τουρκία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins και Dentur Avrasya.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Κως Τουρκία.

Πλοία Κως Τουρκία σε αριθμούς

Χώρες
Ελλάδα
Τουρκία
Αριθμός διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
4
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
5
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Κως - Τουρκία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Κως προς Τουρκία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Τουρκία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins, Yesil Marmaris Lines, Turkish Sea Lines ή Bodrum Express Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Κως, Μπόντρουμ, Turgutreis ή Didim χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως Τουρκία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins ή Dentur Avrasya. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 3 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Κως και Τουρκία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Κως Τουρκία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Κως σε Τουρκία

Τουρκία: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της χώρας

Η Κωνσταντινούπολη είναι ένας προορισμός που πρέπει να δείτε σε κάθε ταξίδι στην Τουρκία. Η πόλη εκτείνεται σε δύο ηπείρους, την Ευρώπη και την Ασία, και είναι γεμάτη με ιστορικά αξιοθέατα, όπως το Μπλε Τζαμί, το Παλάτι Τοπκαπί, το Μεγάλο Παζάρι και το Μουσείο της Αγίας Σοφίας. Για να μετακινηθείτε στην Κωνσταντινούπολη, το τραμ, το μετρό και τα λεωφορεία είναι προσιτές και βολικές επιλογές.

Η Καππαδοκία είναι ένας άλλος δημοφιλής προορισμός στην Τουρκία, γνωστός για τους εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς, τις βραχώδεις εκκλησίες και τις γραφικές κοιλάδες της. Μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες σε αυτή την περιοχή είναι μια βόλτα με αερόστατο, που προσφέρει μια εκπληκτική θέα των μοναδικών τοπίων της Καππαδοκίας. Οι επιλογές μεταφοράς στην Καππαδοκία περιλαμβάνουν πτήσεις εσωτερικού, λεωφορεία ή ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η Αττάλεια είναι μια δημοφιλής παραθαλάσσια πόλη στη νότια ακτή της Τουρκίας, που προσφέρει όμορφες παραλίες, ιστορικά αξιοθέατα όπως το αρχαίο θέατρο της Ασπένδου και τη γραφική παλιά πόλη του Καλέτσι. Η πόλη αποτελεί επίσης αφετηρία για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των καταρρακτών Ντούντεν και των βουνών Ταύρου. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην πόλη με τα πόδια ή χρησιμοποιώντας τα τοπικά λεωφορεία.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None