Ταξιδεύοντας με πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) προς Κρήτη

Το ταξίδι με πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) προς Κρήτη είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Κρήτη εκτελούνται από 7 ναυτιλιακές εταιρείες (Blue Star Ferries, Superfast Ferries, Minoan Lines, Aigaion Pelagos, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Lane Sea Lines) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ρέθυμνο, Κίσσαμος, Σητεία, Χανιά, Ηράκλειο και Αθηνα.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Κρήτη, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Blue Star Ferries, Superfast Ferries, Minoan Lines, Aigaion Pelagos, ANEK Lines, LANE Sea Line και Lane Sea Lines.

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Κρήτη σε αριθμούς

Χώρες
Ελλάδα
Αριθμός διασταυρώσεων
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
6
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
5
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
7
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) - Κρήτη

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) προς Κρήτη; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Κρήτη. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Lane Sea Lines, LANE Sea Line, ANEK Lines, Aigaion Pelagos, Minoan Lines, Superfast Ferries ή Blue Star Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Αθηνα, Ηράκλειο, Χανιά, Σητεία, Κίσσαμος ή Ρέθυμνο χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς (Αθήνα) Κρήτη που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Blue Star Ferries, Superfast Ferries, Minoan Lines, Aigaion Pelagos, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Lane Sea Lines. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 5 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Κρήτη!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
None
None
None
None