Πλοία για Αίγινα

Πρέπει να φτάσετε στο Αίγινα με πλοίο; Ψάχνετε πληροφορίες και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αίγινα; Η Vivanoda σας βοηθάει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια πλοίων προς Αίγινα από όλα τα 3 λιμάνια, συμπεριλαμβανομένων των Αθηνα και Σκάλα. Υπάρχουν συνολικά 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια που εκτελούνται από τις Hellenic Seaways και Anes Ferries.

Οι γραμμές Anes Ferries και Hellenic Seaways για Αίγινα έχουν συχνότητα περίπου 10 διασταυρώσεις την ημέρα.

Στατιστικά στοιχεία για το λιμάνι Αίγινα

Χώρες
Ελλάδα
Αριθμός διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Συμβουλές για φθηνότερα και καλύτερα ακτοπλοϊκά ταξίδια προς Αίγινα

Θα κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για Αίγινα. Αυτό το μέσο μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, ξεκούραστο, οικονομικό... Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ακτοπλοϊκό σας ταξίδι προς Αίγινα και να ταξιδέψετε με τις καλύτερες συνθήκες:

Καταπολεμήστε τη ναυτία για να φτάσετε στο Αίγινα σε καλή κατάσταση
Ο διάπλους μπορεί να αποτελέσει πηγή δυσφορίας αν είστε επιρρεπείς στη ναυτία. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν φυσικά φάρμακα, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στο κατάστρωμα ή να καθίσετε δίπλα σε ένα παράθυρο για να παρατηρήσετε τον ορίζοντα και να απαλύνετε τις επιπτώσεις.
Αποφύγετε τις περιόδους αιχμής
Σε περιόδους υψηλής κίνησης, οι τιμές της Hellenic Seaways ή Anes Ferries μπορεί να τριπλασιαστούν ή και να υπερβούν τις τιμές. Και επί του πλοίου, αυτό μπορεί επίσης να αλλάξει την άνεση της κρουαζιέρας σας.
Φτάστε στο λιμάνι του Αίγινα τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την αναχώρηση.
Μετά από μια ορισμένη ώρα, η πρόσβαση στο πλοίο δεν είναι πλέον εγγυημένη. Βεβαιωθείτε ότι φτάνετε στο λιμάνι του Αθηνα ή Σκάλα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από τις Hellenic Seaways και Anes Ferries.

Όλες οι διασταυρώσεις πλοίων προς το λιμάνι Αίγινα

Ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για το Αίγινα από το να περάσετε με πλοίο; Τα πλοία της Hellenic Seaways και Anes Ferries για το Αίγινα προσφέρουν μια άνετη και προσιτή εναλλακτική λύση για τους ταξιδιώτες που θέλουν να αποφύγουν τις μεγάλες ουρές και τις κουραστικές διαδικασίες επιβίβασης στα αεροδρόμια. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας στο πλοίο, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε το Αίγινα και τα περίχωρά του με πλήρη ελευθερία μόλις φτάσετε.

Με μεγάλη ποικιλία ακτοπλοϊκών εταιρειών και δρομολογίων από Αθηνα ή Σκάλα προς Αίγινα, χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για πλοία προς Αίγινα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε αναζήτηση!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πού βρίσκεται ο τερματικός σταθμός του πλοίου στο Αίγινα;

Port of Aigina
Ο τερματικός σταθμός πλοίων του Port of Aigina βρίσκεται 6.7 km από το κέντρο της πόλης Αίγινα.
Χάρτης

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα πλοία για Αίγινα

Για να ταξιδέψετε για το Αίγινα με πλοίο, μπορείτε να αναχωρήσετε από 3 λιμάνια σε 1 χώρες: Αθηνα και Σκάλα.

Τα δρομολόγια για Αίγινα εκτελούνται από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways και Anes Ferries.

Τα δρομολόγια για Αίγινα μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με την εποχή του έτους και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways ή Anes Ferries). Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αναζητήσετε τα δρομολόγια στη Vivanoda.

Εξαρτάται από τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε. Η συντομότερη διέλευση στο δρομολόγιο Αθηνα - Αίγινα διαρκεί 40 λεπτά, ενώ η μεγαλύτερη διάρκεια διέλευσης από Αθηνα - Αίγινα διαρκεί σχεδόν 1 ώρες 20 λεπτά.

Η τιμή ενός πλοίου για Αίγινα ποικίλλει σημαντικά, ανάλογα με το αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, με τα πόδια ή με ποδήλατο και την εποχή του χρόνου. Η Vivanoda σας βοηθάει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές από Hellenic Seaways και Anes Ferries για Αίγινα.

None
None
None
None