Πλοία για Positano

Πρέπει να φτάσετε στο Positano με πλοίο; Ψάχνετε πληροφορίες και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Positano; Η Vivanoda σας βοηθάει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια πλοίων προς Positano από όλα τα 4 λιμάνια, συμπεριλαμβανομένων των Amalfi, Capri και Σαλέρνο. Υπάρχουν συνολικά 3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια που εκτελούνται από τις NLG - Navigazione Libera del Golfo και Travelmar.

Οι γραμμές Travelmar και NLG - Navigazione Libera del Golfo για Positano έχουν συχνότητα περίπου 27 διασταυρώσεις την ημέρα.

Η μεγαλύτερη διάρκεια διέλευσης είναι περίπου 1 ώρες 10 λεπτά στη διαδρομή Σαλέρνο - Positano (24 km μακριά) και η ταχύτερη στη διαδρομή Amalfi - Positano (10 km μακριά) με διάρκεια 10 λεπτά.

Στατιστικά στοιχεία για το λιμάνι Positano

Χώρες
Ιταλία
Αριθμός διασταυρώσεων
27 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
4
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Συνιστώμενα δρομολόγια πλοίων για Positano

Εδώ είναι τα πιο γρήγορα και μακρύτερα δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Positano και αυτά με τη μεγαλύτερη συχνότητα διασταυρώσεων.

Συμβουλές για φθηνότερα και καλύτερα ακτοπλοϊκά ταξίδια προς Positano

Θα κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για Positano. Αυτό το μέσο μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, ξεκούραστο, οικονομικό... Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ακτοπλοϊκό σας ταξίδι προς Positano και να ταξιδέψετε με τις καλύτερες συνθήκες:

Καταπολεμήστε τη ναυτία για να απολαύσετε τη διέλευση
Ο διάπλους μπορεί να αποτελέσει πηγή δυσφορίας αν είστε επιρρεπείς στη ναυτία. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν φυσικά φάρμακα, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στο κατάστρωμα ή να καθίσετε δίπλα σε ένα παράθυρο για να παρατηρήσετε τον ορίζοντα και να απαλύνετε τις επιπτώσεις.
Συγκρίνετε τις τιμές των πλοίων
Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για πλοία προς Positano χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης πλοίων της Vivanoda, το οποίο συνδυάζει τις καλύτερες προσφορές των Travelmar και NLG - Navigazione Libera del Golfo σε μία αναζήτηση.
Φτάστε στο λιμάνι του Positano τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την αναχώρηση.
Στο Amalfi, Capri ή Σαλέρνο, κάντε check in στο λιμάνι τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την αναχώρηση. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα με την Travelmar και NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Όλες οι διασταυρώσεις πλοίων προς το λιμάνι Positano

Ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για το Positano από το να περάσετε με πλοίο; Τα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo και Travelmar για το Positano προσφέρουν μια άνετη και προσιτή εναλλακτική λύση για τους ταξιδιώτες που θέλουν να αποφύγουν τις μεγάλες ουρές και τις κουραστικές διαδικασίες επιβίβασης στα αεροδρόμια. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας στο πλοίο, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε το Positano και τα περίχωρά του με πλήρη ελευθερία μόλις φτάσετε.

Με μεγάλη ποικιλία ακτοπλοϊκών εταιρειών και δρομολογίων από Amalfi, Capri ή Σαλέρνο προς Positano, χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για πλοία προς Positano σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε αναζήτηση!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πού βρίσκεται ο τερματικός σταθμός του πλοίου στο Positano;

Positano
Ο τερματικός σταθμός πλοίων του Positano βρίσκεται 0.7 km από το κέντρο της πόλης Positano.
Χάρτης

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα πλοία για Positano

Για να ταξιδέψετε για το Positano με πλοίο, μπορείτε να αναχωρήσετε από 4 λιμάνια σε 1 χώρες: Amalfi, Capri και Σαλέρνο.

Τα δρομολόγια για Positano εκτελούνται από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες: NLG - Navigazione Libera del Golfo και Travelmar.

Τα δρομολόγια για Positano μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με την εποχή του έτους και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Travelmar). Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αναζητήσετε τα δρομολόγια στη Vivanoda.

Εξαρτάται από τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε. Η συντομότερη διέλευση στο δρομολόγιο Amalfi - Positano διαρκεί 10 λεπτά, ενώ η μεγαλύτερη διάρκεια διέλευσης από Σαλέρνο - Positano διαρκεί σχεδόν 1 ώρες 10 λεπτά.

Η τιμή ενός πλοίου για Positano ποικίλλει σημαντικά, ανάλογα με το αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, με τα πόδια ή με ποδήλατο και την εποχή του χρόνου. Η Vivanoda σας βοηθάει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές από NLG - Navigazione Libera del Golfo και Travelmar για Positano.

None
None
None
None