Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μύκονος με πλοίο, αεροπορικά
Μύκονος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μύκονος
Μύκονος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Μύκονος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Μύκονος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Μύκονος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μύκονος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μύκονος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines ή Cyclades Fast Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Μύκονος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Μύκονος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Μύκονος

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
154 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Μύκονος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Μύκονος, θα βρείτε εισιτήρια από 43 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 298 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Μύκονος είναι 148 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Μύκονος είναι 3 ώρες 55 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Μύκονος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μύκονος σε 2 ώρες 35 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Μύκονος αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 16:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μύκονος
148 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Μύκονος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
43 € - 298 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Μύκονος
3 ώρες 55 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μύκονος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μύκονος
16:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μύκονος
09:35
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μύκονος
21:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μύκονος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μύκονος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μύκονος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μύκονος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Πειραιάς (Αθήνα), φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Μύκονος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα)-Μύκονος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Μύκονος.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μύκονος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Sea Jets αναχωρούν για το Μύκονος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μύκονος

Τα πλοία της Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Μύκονος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mykonos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Μύκονος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Μύκονος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Μύκονος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την ημέρα για Μύκονος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
3 ώρες 55 λεπτά
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Μύκονος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Aegean Speed Lines Πειραιάς (Αθήνα) Μύκονος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Sea Jets Πειραιάς (Αθήνα) Μύκονος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μύκονος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
2 ώρες 30 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Μύκονος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 154 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Μύκονος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος, θα διανύσετε 154 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μύκονος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 43 € για τη χαμηλότερη, έως 298 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 148 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00 με προορισμό το Μύκονος.

Το τελευταίο πλοίο για Μύκονος αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 16:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μύκονος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Μύκονος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Μύκονος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines και Cyclades Fast Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Μύκονος.

Αναχώρηση από το Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Μύκονος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Μύκονος / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα), αναζητήστε τα γκισέ της Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μύκονος / Από τον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Sea Jets θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.
Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μύκονος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Μύκονος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μύκονος:

  • Το λιμάνι του Μύκονος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Μύκονος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μύκονος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μύκονος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μύκονος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μύκονος έχουν αρχίσει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης