Ρόδος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Marmaris με πλοίο
Marmaris
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ρόδος στο Marmaris με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ρόδος για Marmaris? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ρόδος για το Marmaris είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ρόδος προς το Marmaris μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ρόδος προς το Marmaris όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Service ή Yesil Marmaris Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ρόδος Marmaris που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Service ή Yesil Marmaris Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ρόδος προς Marmaris, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ρόδος προς Marmaris

Λιμάνι αναχώρησης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Marmaris
Τουρκία
Απόσταση
46 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Service, Yesil Marmaris Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ρόδος προς το Marmaris;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ρόδος προς το Marmaris μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Marmaris. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ρόδος προς το Marmaris είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Ρόδος-Marmaris, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Ρόδος έως την αποβίβαση στο Marmaris, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Sea Service ή Yesil Marmaris Lines είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Ρόδος-Marmaris, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Sea Service ή Yesil Marmaris Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Marmaris γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Ρόδος Marmaris είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Sea Service ή Yesil Marmaris Lines που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Marmaris χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρόδος και Marmaris;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Marmaris με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Service ή Yesil Marmaris Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Service Ρόδος Marmaris
Sea Service
Η Sea Service λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ρόδος και του Marmaris. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Marmaris και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Service μεταξύ Ρόδος και Marmaris. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Service
Yesil Marmaris Lines Ρόδος Marmaris
Yesil Marmaris Lines
Η Yesil Marmaris Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ρόδος και του Marmaris. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Marmaris και να κλείσετε το εισιτήριο της Yesil Marmaris Lines μεταξύ Ρόδος και Marmaris. Περισσότερες πληροφορίες για την Yesil Marmaris Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ρόδος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Marmaris;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ρόδος

Τα πλοία της Sea Service ή Yesil Marmaris Lines αναχωρούν για το Marmaris από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ρόδος:

Rhodes
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Marmaris

Τα πλοία της Yesil Marmaris Lines ή Sea Service φτάνουν στο Marmaris από τα ακόλουθα λιμάνια:

Marmaris
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ρόδος και Marmaris: Sea Service και Yesil Marmaris Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Service, Yesil Marmaris Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Service, Yesil Marmaris Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ρόδος Marmaris, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ρόδος και Marmaris, θα διανύσετε 46 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ρόδος στο Marmaris;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Ρόδος στο Marmaris, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Ρόδος Marmaris με τα πλοία Sea Service ή Yesil Marmaris Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Ρόδος έως την αποβίβαση στο Marmaris. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ρόδος και το Marmaris.

Επιβίβαση στο Ρόδος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ρόδος Marmaris:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Ρόδος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ρόδος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Yesil Marmaris Lines ή Sea Service. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ρόδος - Marmaris / Στον τερματικό σταθμό του Ρόδος, αναζητήστε τα γκισέ της Sea Service ή Yesil Marmaris Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Marmaris / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ρόδος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Sea Service ή Yesil Marmaris Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ρόδος και Marmaris

Στο πλοίο της Yesil Marmaris Lines ή Sea Service, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Marmaris είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Marmaris:

  • Το λιμάνι του Marmaris είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Marmaris από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Marmaris.
  • Αφήστε το πλοίο και το Marmaris είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Marmaris μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Marmaris έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης