Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Turgutreis με πλοίο
Turgutreis
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κως στο Turgutreis με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κως για Turgutreis? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κως για το Turgutreis είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κως προς το Turgutreis μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κως προς το Turgutreis όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Bodrum Express Lines ή Turkish Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κως Turgutreis που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Bodrum Express Lines ή Turkish Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κως προς Turgutreis, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κως προς Turgutreis

Λιμάνι αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Turgutreis
Τουρκία
Απόσταση
13 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κως προς το Turgutreis;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κως προς το Turgutreis μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Turgutreis. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κως προς το Turgutreis είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Κως-Turgutreis με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Turgutreis για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Κως Turgutreis είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Bodrum Express Lines ή Turkish Sea Lines που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Turgutreis εντελώς χαλαροί.
Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Κως στο Turgutreis από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Κως, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Turgutreis, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Κως και Turgutreis θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κως και Turgutreis;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Turgutreis με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Bodrum Express Lines ή Turkish Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Bodrum Express Lines Κως Turgutreis
Bodrum Express Lines
Η Bodrum Express Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Τουρκία και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Τουρκία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Turgutreis και να κλείσετε το εισιτήριο της Bodrum Express Lines μεταξύ Κως και Turgutreis. Περισσότερες πληροφορίες για την Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines Κως Turgutreis
Turkish Sea Lines
Η Turkish Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κως και του Turgutreis. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Turgutreis και να κλείσετε το εισιτήριο της Turkish Sea Lines μεταξύ Κως και Turgutreis. Περισσότερες πληροφορίες για την Turkish Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κως; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Turgutreis;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κως

Τα πλοία της Bodrum Express Lines ή Turkish Sea Lines αναχωρούν για το Turgutreis από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κως:

Kos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Turgutreis

Τα πλοία της Turkish Sea Lines ή Bodrum Express Lines φτάνουν στο Turgutreis από τα ακόλουθα λιμάνια:

Turgutreis
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κως και Turgutreis: Bodrum Express Lines και Turkish Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κως Turgutreis, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κως και Turgutreis, θα διανύσετε 13 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Κως στο Turgutreis;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κως στο Turgutreis. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Bodrum Express Lines ή Turkish Sea Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Κως έως την αποβίβαση στο Turgutreis. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κως και το Turgutreis.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Κως

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κως Turgutreis, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κως / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κως εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Bodrum Express Lines ή Turkish Sea Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κως - Turgutreis / Στο Κως, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Turkish Sea Lines ή Bodrum Express Lines στον τερματικό σταθμό του Κως. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Turgutreis / Από τον τερματικό σταθμό του Κως θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Turkish Sea Lines ή Bodrum Express Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Κως προς το Turgutreis: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Turkish Sea Lines ή Bodrum Express Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Turgutreis είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Turgutreis:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Turgutreis / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Turgutreis από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Κως στο Turgutreis με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Turgutreis.
  • Αφήστε το πλοίο και το Turgutreis είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Turgutreis μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Turgutreis σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης