Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άγιος Κήρυκος με πλοίο
Άγιος Κήρυκος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Μύκονος
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Άγιος Κήρυκος
Άγιος Κήρυκος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Ικαρία με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Ικαρία? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Ικαρία είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ικαρία μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ικαρία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Ικαρία που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Ικαρία, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Ικαρία

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Άγιος Κήρυκος
Ελλάδα
Απόσταση
230 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Ικαρία: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Ικαρία, θα βρείτε εισιτήρια από 59 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 289 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Ικαρία είναι 154 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Ικαρία είναι 7 ώρες 6 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Ικαρία, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ικαρία σε 6 ώρες 5 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:15. Το τελευταίο πλοίο για το Ικαρία αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 16:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ικαρία
154 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Ικαρία (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
59 € - 289 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Ικαρία
7 ώρες 6 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ικαρία
07:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ικαρία
16:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ικαρία
14:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ικαρία
23:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ικαρία;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ικαρία μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ικαρία. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ικαρία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ικαρία, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Ικαρία. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Hellenic Seaways αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Ικαρία.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Πειραιάς (Αθήνα)-Ικαρία, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Hellenic Seaways για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Ικαρία γεμάτοι ενέργεια.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Ικαρία από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Πειραιάς (Αθήνα), φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ικαρία θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ικαρία;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Ικαρία από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ικαρία

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Ικαρία από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Agios Kyrikos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Ικαρία
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ικαρία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ικαρία με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Ικαρία
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Ικαρία και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ικαρία. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ικαρία από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
6 ώρες 10 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Ικαρία, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 230 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ικαρία.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ικαρία) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ικαρία.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ικαρία: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Ικαρία, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ικαρία, θα διανύσετε 230 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ικαρία, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 59 € για τη χαμηλότερη, έως 289 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 154 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:15 με προορισμό το Ικαρία.

Το τελευταίο πλοίο για Ικαρία αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 16:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Ικαρία;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ικαρία. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Ικαρία. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Ικαρία.

Αναχώρηση από το Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Ικαρία:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Ικαρία / Στο Πειραιάς (Αθήνα), παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ικαρία / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.
Επιβίβαση στο πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ικαρία

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Ικαρία, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ικαρία:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ικαρία / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Ικαρία από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Ικαρία με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ικαρία.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ικαρία είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Ικαρία δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ικαρία σας περιμένει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης