Προτεινόμενη διαδρομή
Πάτρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ανκόνα με πλοίο
Ανκόνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάτρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ανκόνα
Ανκόνα
Δείτε τιμές
Πάτρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ανκόνα
Ανκόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάτρα στο Ανκόνα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάτρα για Ανκόνα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάτρα για το Ανκόνα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάτρα προς το Ανκόνα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάτρα προς το Ανκόνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Superfast Ferries, Minoan Lines, ANEK Lines, Endeavor Lines ή Grimaldi Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάτρα Ανκόνα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines ή Superfast Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάτρα προς Ανκόνα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάτρα προς Ανκόνα

Λιμάνι αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Απόσταση
911 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Superfast Ferries, Minoan Lines, ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
22 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πάτρα Ανκόνα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πάτρα για Ανκόνα, θα βρείτε εισιτήρια από 91 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 378 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πάτρα προς Ανκόνα είναι 210 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πάτρα για το Ανκόνα είναι 19 ώρες 33 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 21 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Ανκόνα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ανκόνα σε . Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πάτρα στις 14:30. Το τελευταίο πλοίο για το Ανκόνα αναχωρεί από το λιμάνι του Πάτρα στις 17:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πάτρα προς το Ανκόνα
210 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πάτρα Ανκόνα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
91 € - 378 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πάτρα Ανκόνα
19 ώρες 33 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ανκόνα
14:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ανκόνα
17:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ανκόνα
11:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ανκόνα
16:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάτρα προς το Ανκόνα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάτρα προς το Ανκόνα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ανκόνα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάτρα προς το Ανκόνα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Πάτρα στο Ανκόνα, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Πάτρα στο Ανκόνα με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Ανκόνα.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Πάτρα, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines ή Superfast Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Πάτρα Ανκόνα
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτρα-Ανκόνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα. Η Minoan Lines πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ανκόνα από το Πάτρα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 22 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
22 ώρες
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Superfast Ferries Πάτρα Ανκόνα
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτρα-Ανκόνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάτρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ανκόνα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάτρα

Τα πλοία της Minoan Lines ή Superfast Ferries αναχωρούν για το Ανκόνα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάτρα:

Patras Terminal Ferry Sud
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ανκόνα

Τα πλοία της Superfast Ferries ή Minoan Lines φτάνουν στο Ανκόνα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ancona Molo Santa Maria
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάτρα για το Ανκόνα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 22 ώρες για να καλύψετε τα 911 km μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines και Superfast Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα: Minoan Lines και Superfast Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Superfast Ferries, Minoan Lines, ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Superfast Ferries, Minoan Lines, ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάτρα Ανκόνα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα, θα διανύσετε 911 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πάτρα προς το Ανκόνα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 91 € για τη χαμηλότερη, έως 378 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 210 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πάτρα στις 14:30 με προορισμό το Ανκόνα.

Το τελευταίο πλοίο για Ανκόνα αναχωρεί από το Πάτρα συνήθως στις 17:30.

Η εμπειρία σας από το Πάτρα προς το Ανκόνα

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πάτρα και Ανκόνα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πάτρα έως την αποβίβαση στο Ανκόνα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Superfast Ferries, Minoan Lines, ANEK Lines, Endeavor Lines και Grimaldi Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πάτρα και το Ανκόνα.

Αναχώρηση από το Πάτρα με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάτρα Ανκόνα:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Πάτρα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πάτρα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Superfast Ferries ή Minoan Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πάτρα - Ανκόνα / Στο Πάτρα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Superfast Ferries ή Minoan Lines στον τερματικό σταθμό του Πάτρα. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ανκόνα / Στον τερματικό σταθμό του Πάτρα εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Minoan Lines ή Superfast Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Πάτρα προς το Ανκόνα

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Minoan Lines ή Superfast Ferries όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ανκόνα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ανκόνα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ανκόνα / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ανκόνα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πάτρα στο Ανκόνα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ανκόνα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ανκόνα / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ανκόνα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ανκόνα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης