Λαύριο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέα με πλοίο
Κέα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λαύριο στο Κέα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λαύριο για Κέα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λαύριο για το Κέα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λαύριο προς το Κέα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λαύριο προς το Κέα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ή Triton Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λαύριο Κέα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ή Triton Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λαύριο προς Κέα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λαύριο προς Κέα

Λιμάνι αναχώρησης
Λαύριο
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Κέα
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
26 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λαύριο Κέα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λαύριο για Κέα, θα βρείτε εισιτήρια από 12 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 63 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λαύριο προς Κέα είναι 29 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λαύριο για το Κέα είναι 58 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες για να φτάσουν στο Κέα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Κέα σε 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λαύριο στις 16:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λαύριο προς το Κέα
29 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λαύριο Κέα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
12 € - 63 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λαύριο Κέα
58 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Κέα
16:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Κέα
17:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Κέα
17:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λαύριο προς το Κέα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λαύριο προς το Κέα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κέα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λαύριο προς το Κέα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Λαύριο στο Κέα, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Λαύριο στο Κέα είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Λαύριο στο Κέα με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Κέα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Κέα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λαύριο και Κέα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ή Triton Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Λαύριο Κέα
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Λαύριο-Κέα και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Κέα και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Λαύριο και Κέα. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Hellenic Seaways Λαύριο Κέα
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Κέα και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λαύριο και Κέα. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κέα από το Λαύριο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
1 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Λαύριο Κέα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Κέα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Λαύριο και Κέα. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Triton Ferries Λαύριο Κέα
Triton Ferries
Η Triton Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Λαύριο και του Κέα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Κέα και να κλείσετε το εισιτήριο της Triton Ferries μεταξύ Λαύριο και Κέα. Περισσότερες πληροφορίες για την Triton Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λαύριο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κέα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λαύριο

Τα πλοία της ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ή Triton Ferries αναχωρούν για το Κέα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λαύριο:

Lavrio
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κέα

Τα πλοία της Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή ANEK Lines φτάνουν στο Κέα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kea Korissia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λαύριο για το Κέα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες για να καλύψετε τα 26 km μεταξύ Λαύριο και Κέα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Κέα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets και Triton Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λαύριο και Κέα.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λαύριο και Κέα: ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets και Triton Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λαύριο Κέα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λαύριο και Κέα, θα διανύσετε 26 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λαύριο προς το Κέα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 12 € για τη χαμηλότερη, έως 63 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 29 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λαύριο στις 16:30 με προορισμό το Κέα.

Πώς είναι η διαδρομή από το Λαύριο στο Κέα;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Λαύριο στο Κέα, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Λαύριο έως την αποβίβαση στο Κέα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets και Triton Ferries. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Λαύριο και το Κέα.

Αναχώρηση από το Λαύριο με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Λαύριο Κέα:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Λαύριο / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Λαύριο εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ή Triton Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Λαύριο - Κέα / Πηγαίνετε στο γκισέ της Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Λαύριο για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κέα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Λαύριο που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ή Triton Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Λαύριο και Κέα

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ή Triton Ferries όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Κέα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κέα:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Κέα / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Κέα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Κέα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Κέα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Κέα / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Κέα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Κέα αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης