Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σέριφος με πλοίο
Σέριφος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Μήλος
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σέριφος
Σέριφος
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίφνος
Σίφνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σέριφος
Σέριφος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σέριφος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Σέριφος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σέριφος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σέριφος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σέριφος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Σέριφος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Speed Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σέριφος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σέριφος

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Σέριφος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
115 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Σέριφος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Σέριφος, θα βρείτε εισιτήρια από 31 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 197 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Σέριφος είναι 111 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σέριφος είναι 2 ώρες 33 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 35 λεπτά για να φτάσουν στο Σέριφος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σέριφος σε 2 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Σέριφος αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 15:50.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σέριφος
111 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Σέριφος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
31 € - 197 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Σέριφος
2 ώρες 33 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σέριφος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σέριφος
15:50
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σέριφος
09:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σέριφος
17:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σέριφος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σέριφος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σέριφος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σέριφος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) με ένα πλοίο της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Speed Lines που θα διανύσει τα 115 km μέχρι το Σέριφος με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Σέριφος πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σέριφος, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Σέριφος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Speed Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σέριφος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σέριφος.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σέριφος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Speed Lines αναχωρούν για το Σέριφος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σέριφος

Τα πλοία της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries φτάνουν στο Σέριφος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Serifos
Χάρτης
Serifos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σέριφος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σέριφος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Speed Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Zante Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Σέριφος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σέριφος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σέριφος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σέριφος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
4 ώρες
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Σέριφος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σέριφος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σέριφος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Aegean Speed Lines Πειραιάς (Αθήνα) Σέριφος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σέριφος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σέριφος. Η Aegean Speed Lines πραγματοποιεί 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σέριφος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
2 ώρες 20 λεπτά
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σέριφος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες για να καλύψετε τα 115 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σέριφος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σέριφος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Zante Ferries, Hellenic Seaways και Aegean Speed Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σέριφος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σέριφος: Zante Ferries, Hellenic Seaways και Aegean Speed Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Σέριφος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σέριφος, θα διανύσετε 115 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σέριφος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 31 € για τη χαμηλότερη, έως 197 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 111 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00 με προορισμό το Σέριφος.

Το τελευταίο πλοίο για Σέριφος αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 15:50.

Ζήστε μια εμπειρία από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σέριφος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σέριφος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Σέριφος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Zante Ferries και Hellenic Seaways. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Σέριφος.

Αναχώρηση από το Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Σέριφος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Σέριφος / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα), αναζητήστε τα γκισέ της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Speed Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σέριφος / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Speed Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.
Διασχίζοντας το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σέριφος: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Speed Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Σέριφος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σέριφος:

  • Το λιμάνι του Σέριφος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σέριφος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σέριφος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σέριφος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σέριφος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σέριφος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σέριφος έχουν αρχίσει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης