Εισιτήρια για Αθηνα

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Αθηνα; Αλλά δεν ξέρετε πώς να πάτε εκεί; Η Vivanoda σας βοηθάει να οργανώσετε το ταξίδι σας στο Αθηνα, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε και να συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές για τρένο και αεροπορικά.

Με τρένο προς Αθηνα

Το τρένο είναι ένας οικονομικός και οικολογικός τρόπος για να φτάσετε στο Αθηνα. Σας επιτρέπει να φτάσετε εύκολα στο κέντρο του Αθηνα και να απολαύσετε τα αξιοθέατα.

Πτήσεις προς Αθηνα

Η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αθηνα. Ωστόσο, πρέπει να προσθέσετε το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσετε στο αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται έξω από το κέντρο του Αθηνα. Οι τιμές των πτήσεων προς Αθηνα είναι επίσης συχνά ελκυστικές.

Μεταφορά στο Αθηνα σε αριθμούς

Χώρα
Ελλάδα
Αριθμός αεροπορικών εταιρειών που εξυπηρετούν το Αθηνα
53
Αριθμός σταθμών ή αεροδρομίων στο Αθηνα
1 αεροδρόμια
6 σταθμοί
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα
Γιατί να αναζητήσετε εισιτήρια για να ταξιδέψετε στο Αθηνα με τη Vivanoda;

Γιατί να αναζητήσετε εισιτήρια για να ταξιδέψετε στο Αθηνα με τη Vivanoda;

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Αθηνα, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον τρόπο μεταφοράς σας με βάση τις ανάγκες, τον προϋπολογισμό, τον χρόνο και την άνεσή σας. Είτε ταξιδεύετε με τρένο ή αεροπορικά, η επιλογή του μέσου μεταφοράς μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην τιμή και την ποιότητα του ταξιδιού σας στο Αθηνα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο σύγκρισης μεταφορών και τιμών για να αγοράσετε εισιτήριο για Αθηνα.

Το Vivanoda είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα τις καλύτερες επιλογές ταξιδιού προς Αθηνα από άποψη τιμής, χρόνου και ποιότητας. Με το Vivanoda μπορείτε να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα τρένο και αεροπορικά για το ταξίδι σας στο Αθηνα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε τις φθηνότερες και καταλληλότερες επιλογές για τις ανάγκες σας.

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια για Αθηνα

Παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια προς Αθηνα από όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, είτε με τρένο ή αεροπορικά. Είτε θέλετε να βρείτε τη φθηνότερη πτήση προς Αθηνα, το ταχύτερο τρένο ή το πιο άνετο λεωφορείο, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Αθηνα με σιγουριά.

Είτε ταξιδεύετε από το Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη, Μήλος, Ηράκλειο, Μύκονος ή Ρόδος ή κάποια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη, συγκρίνουμε τα διάφορα μέσα μεταφοράς για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για να φτάσετε στο Αθηνα. Θα βρείτε πληροφορίες για τις πιο δημοφιλείς διαδρομές, τις εταιρείες μεταφορών, τους χρόνους ταξιδιού, τις τιμές των εισιτηρίων και συμβουλές για ασφαλές και άνετο ταξίδι. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Αθηνα. Είτε ταξιδεύετε με χαμηλό προϋπολογισμό είτε αναζητάτε την απόλυτη άνεση, θα βρείτε όλες τις επιλογές για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Αθηνα με σιγουριά.

Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα

Ταξιδέψτε στο Αθηνα με τρένο

Πού βρίσκονται οι σιδηροδρομικοί σταθμοί στο Αθηνα;

Για να φτάσετε στο Αθηνα με τρένο, επιλέξτε ανάμεσα σε 6 σταθμούς, συμπεριλαμβανομένου του Agion Anargiron, Athens / Αθήνα, Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών , Doukissis Plakentias, Piraeus / Πειραιάς  και SKA (Rail center of Acharnes).

Agion Anargiron
Σταθμός που απέχει 5.7 km από το κέντρο του Αθηνα
Χάρτης
Athens / Αθήνα
Σταθμός που απέχει 1.5 km από το κέντρο του Αθηνα
Χάρτης
Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών 
Σταθμός που απέχει 20.5 km από το κέντρο του Αθηνα
Χάρτης
Doukissis Plakentias
Σταθμός που απέχει 11.5 km από το κέντρο του Αθηνα
Χάρτης
Piraeus / Πειραιάς 
Σταθμός που απέχει 7.3 km από το κέντρο του Αθηνα
Χάρτης
SKA (Rail center of Acharnes)
Σταθμός που απέχει 10.1 km από το κέντρο του Αθηνα
Χάρτης
Βρείτε σιδηροδρομικά εισιτήρια για το Αθηνα

Αεροπορικά εισιτήρια για Αθηνα

Μερικές συμβουλές για φθηνές πτήσεις προς Αθηνα

Για να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε μια πτήση προς Αθηνα με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε. Σας τους υπενθυμίζουμε εδώ.

Επιλέξτε συγκεκριμένες ημέρες για την αναχώρηση της πτήσης σας
Αποφύγετε να ταξιδέψετε προς το Αθηνα τις ημέρες με μεγάλη κίνηση, όπως τα Σαββατοκύριακα. Οι πτήσεις προς Αθηνα είναι συχνά πολύ φθηνότερες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ιδίως την Τρίτη και την Τετάρτη.
Προτιμάτε να ταξιδεύετε με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους
Επιλέγοντας αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε μια φθηνή πτήση προς Αθηνα. Να είστε προσεκτικοί όμως, καθώς αυτές οι αεροπορικές εταιρείες συχνά πετούν σε δευτερεύοντα αεροδρόμια που είναι πολύ λιγότερο προσβάσιμα από το κέντρο του Αθηνα.
Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις προς Vivanoda
Συγκρίνετε πάντα όλες τις προσφορές και τις τιμές των πτήσεων προς Αθηνα. Η χρήση μιας πλατφόρμας όπως η Vivanoda θα διευκολύνει αυτή την αναζήτηση.

Πού βρίσκονται τα αεροδρόμια στο Αθηνα;

Για να φτάσετε στο Αθηνα με αεροπλάνο, φτάστε στο αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International.

Eleftherios Venizelos International
Το αεροδρόμιο απέχει 20.5 km από το Αθηνα
Χάρτης
Βρείτε πτήσεις προς Αθηνα
None
None
None
None