Εισιτήρια για Θεσσαλονίκη

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Θεσσαλονίκη; Αλλά δεν ξέρετε πώς να πάτε εκεί; Η Vivanoda σας βοηθάει να οργανώσετε το ταξίδι σας στο Θεσσαλονίκη, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε και να συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές για τρένο και αεροπορικά.

Με τρένο προς Θεσσαλονίκη

Το τρένο είναι ένας οικονομικός και οικολογικός τρόπος για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη. Σας επιτρέπει να φτάσετε εύκολα στο κέντρο του Θεσσαλονίκη και να απολαύσετε τα αξιοθέατα.

Πτήσεις προς Θεσσαλονίκη

Η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, πρέπει να προσθέσετε το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσετε στο αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται έξω από το κέντρο του Θεσσαλονίκη. Οι τιμές των πτήσεων προς Θεσσαλονίκη είναι επίσης συχνά ελκυστικές.

Μεταφορά στο Θεσσαλονίκη σε αριθμούς

Χώρα
Ελλάδα
Αριθμός αεροπορικών εταιρειών που εξυπηρετούν το Θεσσαλονίκη
28
Αριθμός σταθμών ή αεροδρομίων στο Θεσσαλονίκη
1 αεροδρόμια
1 σταθμοί
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη
Γιατί να αναζητήσετε εισιτήρια για να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda;

Γιατί να αναζητήσετε εισιτήρια για να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda;

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Θεσσαλονίκη, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον τρόπο μεταφοράς σας με βάση τις ανάγκες, τον προϋπολογισμό, τον χρόνο και την άνεσή σας. Είτε ταξιδεύετε με τρένο ή αεροπορικά, η επιλογή του μέσου μεταφοράς μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην τιμή και την ποιότητα του ταξιδιού σας στο Θεσσαλονίκη. Γι' αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο σύγκρισης μεταφορών και τιμών για να αγοράσετε εισιτήριο για Θεσσαλονίκη.

Το Vivanoda είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα τις καλύτερες επιλογές ταξιδιού προς Θεσσαλονίκη από άποψη τιμής, χρόνου και ποιότητας. Με το Vivanoda μπορείτε να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα τρένο και αεροπορικά για το ταξίδι σας στο Θεσσαλονίκη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε τις φθηνότερες και καταλληλότερες επιλογές για τις ανάγκες σας.

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια για Θεσσαλονίκη

Παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη από όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, είτε με τρένο ή αεροπορικά. Είτε θέλετε να βρείτε τη φθηνότερη πτήση προς Θεσσαλονίκη, το ταχύτερο τρένο ή το πιο άνετο λεωφορείο, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Θεσσαλονίκη με σιγουριά.

Είτε ταξιδεύετε από το Αθηνα, Ρόδος, Χανιά, Μυτιλήνη, Σκιάθος ή Κως ή κάποια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη, συγκρίνουμε τα διάφορα μέσα μεταφοράς για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη. Θα βρείτε πληροφορίες για τις πιο δημοφιλείς διαδρομές, τις εταιρείες μεταφορών, τους χρόνους ταξιδιού, τις τιμές των εισιτηρίων και συμβουλές για ασφαλές και άνετο ταξίδι. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Θεσσαλονίκη. Είτε ταξιδεύετε με χαμηλό προϋπολογισμό είτε αναζητάτε την απόλυτη άνεση, θα βρείτε όλες τις επιλογές για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Θεσσαλονίκη με σιγουριά.

Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη

Ταξιδέψτε στο Θεσσαλονίκη με τρένο

Πού βρίσκονται οι σιδηροδρομικοί σταθμοί στο Θεσσαλονίκη;

Ο σταθμός Thessaloniki / Θεσσαλονίκη είναι ο μοναδικός σταθμός που εξυπηρετεί το Θεσσαλονίκη.

Thessaloniki / Θεσσαλονίκη
Σταθμός που απέχει 4.2 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη
Χάρτης
Βρείτε σιδηροδρομικά εισιτήρια για το Θεσσαλονίκη

Αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη

Μερικές συμβουλές για φθηνές πτήσεις προς Θεσσαλονίκη

Για να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε μια πτήση προς Θεσσαλονίκη με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε. Σας τους υπενθυμίζουμε εδώ.

Προσέξτε τις προσφορές.
Αεροπορικές εταιρείες όπως η Ellinair, Air Serbia, Air Berlin, Air Baltic και Cielos Del Peru προσφέρουν τακτικά ενδιαφέρουσες προσφορές στα κοινωνικά δίκτυα ή σε άλλα μέσα επικοινωνίας.
Είναι προτιμότερο να πετάξετε για το Θεσσαλονίκη μια Τρίτη ή Τετάρτη.
Σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας, όπως την Τρίτη και την Τετάρτη, οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη είναι λιγότερο γεμάτες από ό,τι την Παρασκευή ή την Κυριακή. Ως εκ τούτου, είναι φθηνότερες.
Ένα αεροπορικό εισιτήριο για Θεσσαλονίκη είναι ακριβότερο την τελευταία στιγμή
Όσο περισσότερο περιμένετε να κάνετε κράτηση για την πτήση σας προς Θεσσαλονίκη, τόσο υψηλότερες είναι πιθανό να είναι οι τιμές. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να προγραμματίσετε τη διαμονή σας στο Θεσσαλονίκη αρκετά νωρίτερα.

Πού βρίσκονται τα αεροδρόμια στο Θεσσαλονίκη;

Για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο, φτάστε στο αεροδρόμιο Makedonia.

Makedonia
Το αεροδρόμιο απέχει 11.6 km από το Θεσσαλονίκη
Χάρτης
Βρείτε πτήσεις προς Θεσσαλονίκη
None
None
None
None