Προτεινόμενη διαδρομή
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βενετία με πλοίο
Βενετία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ηγουμενίτσα στο Βενετία με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ηγουμενίτσα για Βενετία? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ηγουμενίτσα για το Βενετία είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ηγουμενίτσα προς το Βενετία μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ηγουμενίτσα προς το Βενετία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Minoan Lines, Agoudimos Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines ή European Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ηγουμενίτσα Βενετία που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines ή ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ηγουμενίτσα προς Βενετία, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ηγουμενίτσα προς Βενετία

Λιμάνι αναχώρησης
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Λιμάνι άφιξης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
925 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Minoan Lines, Agoudimos Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Superfast Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
25 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ηγουμενίτσα Βενετία: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ηγουμενίτσα για Βενετία, θα βρείτε εισιτήρια από 107 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 416 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα προς Βενετία είναι 226 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ηγουμενίτσα για το Βενετία είναι 23 ώρες 19 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 25 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Βενετία, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Βενετία σε 1 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ηγουμενίτσα στις 06:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ηγουμενίτσα προς το Βενετία
226 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ηγουμενίτσα Βενετία (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
107 € - 416 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ηγουμενίτσα Βενετία
23 ώρες 19 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Βενετία
06:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Βενετία
06:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Βενετία
07:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Βενετία;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Βενετία μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Βενετία. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Βενετία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Για τη διέλευση από το Ηγουμενίτσα προς το Βενετία, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Βενετία. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Minoan Lines ή ANEK Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Ηγουμενίτσα έως το Βενετία, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Ηγουμενίτσα Βενετία είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Minoan Lines ή ANEK Lines που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Βενετία εντελώς χαλαροί.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ηγουμενίτσα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Βενετία;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ηγουμενίτσα

Τα πλοία της Minoan Lines ή ANEK Lines αναχωρούν για το Βενετία από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ηγουμενίτσα:

Igoumenitsa
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Βενετία

Τα πλοία της ANEK Lines ή Minoan Lines φτάνουν στο Βενετία από τα ακόλουθα λιμάνια:

Venezia Tronchetto
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηγουμενίτσα και Βενετία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηγουμενίτσα και Βενετία με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines ή ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Ηγουμενίτσα Βενετία
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηγουμενίτσα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Ηγουμενίτσα και Βενετία. Η Minoan Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βενετία από το Ηγουμενίτσα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 25 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
25 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Ηγουμενίτσα Βενετία
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ηγουμενίτσα-Βενετία και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηγουμενίτσα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ηγουμενίτσα και Βενετία. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ηγουμενίτσα για το Βενετία, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 25 ώρες για να καλύψετε τα 925 km μεταξύ Ηγουμενίτσα και Βενετία.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ηγουμενίτσα και Βενετία) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines και ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ηγουμενίτσα και Βενετία.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ηγουμενίτσα και Βενετία: Minoan Lines και ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Minoan Lines, Agoudimos Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Superfast Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Minoan Lines, Agoudimos Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Superfast Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ηγουμενίτσα Βενετία, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ηγουμενίτσα και Βενετία, θα διανύσετε 925 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Βενετία, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 107 € για τη χαμηλότερη, έως 416 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 226 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ηγουμενίτσα στις 06:30 με προορισμό το Βενετία.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ηγουμενίτσα στο Βενετία;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Ηγουμενίτσα στο Βενετία, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Minoan Lines, Agoudimos Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines ή European Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ηγουμενίτσα έως την αποβίβαση στο Βενετία. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ηγουμενίτσα και το Βενετία.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ηγουμενίτσα

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ηγουμενίτσα Βενετία, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Ηγουμενίτσα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ηγουμενίτσα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Minoan Lines ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ηγουμενίτσα - Βενετία / Στον τερματικό σταθμό του Ηγουμενίτσα, αναζητήστε τα γκισέ της Minoan Lines ή ANEK Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Βενετία / Στον τερματικό σταθμό του Ηγουμενίτσα εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της ANEK Lines ή Minoan Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.
Διασχίζοντας το Ηγουμενίτσα προς το Βενετία: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της ANEK Lines ή Minoan Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Βενετία

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Βενετία:

  • Το λιμάνι του Βενετία είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Βενετία. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Βενετία.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ηγουμενίτσα στο Βενετία με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Βενετία.
  • Αφήστε το πλοίο και το Βενετία είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Βενετία μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Βενετία έχουν αρχίσει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης