Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χανιά με πλοίο, αεροπορικά
Χανιά
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χανιά
Χανιά
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χανιά με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Χανιά? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Χανιά είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χανιά μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χανιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Aegean Speed Lines ή LANE Sea Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Χανιά που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines, Superfast Ferries, ANEK Lines ή Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Χανιά, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Χανιά

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
275 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Χανιά: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Χανιά, θα βρείτε εισιτήρια από 50 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 173 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Χανιά είναι 112 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Χανιά είναι 8 ώρες 48 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες για να φτάσουν στο Χανιά, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Χανιά σε 8 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 10:00. Το τελευταίο πλοίο για το Χανιά αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χανιά
112 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Χανιά (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
50 € - 173 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Χανιά
8 ώρες 48 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Χανιά
10:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Χανιά
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Χανιά
05:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Χανιά
18:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χανιά;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χανιά μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Χανιά. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χανιά είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Minoan Lines, Superfast Ferries, ANEK Lines ή Blue Star Ferries στο Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Χανιά. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Minoan Lines, Superfast Ferries, ANEK Lines ή Blue Star Ferries αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Χανιά.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Πειραιάς (Αθήνα)-Χανιά, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Minoan Lines, Superfast Ferries, ANEK Lines ή Blue Star Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Χανιά νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χανιά, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines, Superfast Ferries, ANEK Lines ή Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Πειραιάς (Αθήνα) Χανιά
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Χανιά και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά. Η Minoan Lines πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Χανιά από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
6 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Superfast Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Χανιά
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Χανιά και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries
ANEK Lines Πειραιάς (Αθήνα) Χανιά
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Χανιά και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Χανιά και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Blue Star Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Χανιά
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Χανιά καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Χανιά και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Χανιά;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Minoan Lines, Superfast Ferries, ANEK Lines ή Blue Star Ferries αναχωρούν για το Χανιά από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E3
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Χανιά

Τα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines φτάνουν στο Χανιά από τα ακόλουθα λιμάνια:

Souda
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Χανιά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Χανιά, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 275 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines, Superfast Ferries, ANEK Lines και Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά: Minoan Lines, Superfast Ferries, ANEK Lines και Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Χανιά, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χανιά, θα διανύσετε 275 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χανιά, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 50 € για τη χαμηλότερη, έως 173 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 112 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 10:00 με προορισμό το Χανιά.

Το τελευταίο πλοίο για Χανιά αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 22:00.

Η εμπειρία σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χανιά

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χανιά. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Χανιά, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Blue Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Aegean Speed Lines και LANE Sea Line. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Χανιά.

Αναχώρηση από το Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Χανιά:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Blue Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Χανιά / Πηγαίνετε στο γκισέ της Blue Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Χανιά / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Minoan Lines, Superfast Ferries, ANEK Lines ή Blue Star Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χανιά

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Minoan Lines, Superfast Ferries, ANEK Lines ή Blue Star Ferries όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Χανιά

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Χανιά:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Χανιά / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Χανιά από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χανιά με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Χανιά.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Χανιά / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Χανιά δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Χανιά αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης