Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αίγινα με πλοίο
Αίγινα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Αίγινα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Αίγινα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Αίγινα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Αίγινα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Αίγινα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Αίγινα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Αίγινα

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Αίγινα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
33 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins
Συχνότητα διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Αίγινα, θα βρείτε εισιτήρια από 11 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 55 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Αίγινα είναι 27 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Αίγινα είναι 1 ώρες 6 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Αίγινα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Αίγινα σε 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 06:30. Το τελευταίο πλοίο για το Αίγινα αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 18:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Αίγινα
27 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
11 € - 55 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα
1 ώρες 6 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Αίγινα
06:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Αίγινα
18:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Αίγινα
07:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Αίγινα
19:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Αίγινα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Αίγινα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αίγινα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Αίγινα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Αίγινα, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Αίγινα. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Πειραιάς (Αθήνα), φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Αίγινα.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Αίγινα και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την ημέρα για Αίγινα από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
40 λεπτά
7 διασταυρώσεις την ημέρα
Anes Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Αίγινα και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Αίγινα από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
1 ώρες 20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Saronic Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα
Saronic Ferries
Η Saronic Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Πειραιάς (Αθήνα) και του Αίγινα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Αίγινα και να κλείσετε το εισιτήριο της Saronic Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα. Περισσότερες πληροφορίες για την Saronic Ferries
Aegean Flying Dolphins Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα
Aegean Flying Dolphins
Η Aegean Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Πειραιάς (Αθήνα) και του Αίγινα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Αίγινα και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Flying Dolphins μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Flying Dolphins

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αίγινα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins αναχωρούν για το Αίγινα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αίγινα

Τα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries, Anes Ferries ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Αίγινα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Aigina
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Αίγινα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 λεπτά για να καλύψετε τα 33 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries και Aegean Flying Dolphins). Επί του παρόντος, υπάρχουν 10 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα: Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries και Aegean Flying Dolphins.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα, θα διανύσετε 33 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Αίγινα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 11 € για τη χαμηλότερη, έως 55 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 27 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 06:30 με προορισμό το Αίγινα.

Το τελευταίο πλοίο για Αίγινα αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 18:15.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Αίγινα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Αίγινα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Αίγινα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries και Aegean Flying Dolphins. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Αίγινα.

Αναχώρηση από το Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Αίγινα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Αίγινα / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα), αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Αίγινα / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Αίγινα

Στο πλοίο της Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries, Anes Ferries ή Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Αίγινα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Αίγινα:

  • Το λιμάνι του Αίγινα είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Αίγινα από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Αίγινα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Αίγινα είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Αίγινα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Αίγινα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης