Ραφήνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άνδρος με πλοίο
Άνδρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ραφήνα στο Άνδρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ραφήνα για Άνδρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ραφήνα για το Άνδρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ραφήνα προς το Άνδρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ραφήνα προς το Άνδρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ραφήνα Άνδρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ραφήνα προς Άνδρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ραφήνα προς Άνδρος

Λιμάνι αναχώρησης
Ραφήνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Άνδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
84 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ραφήνα Άνδρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ραφήνα για Άνδρος, θα βρείτε εισιτήρια από 25 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 126 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ραφήνα προς Άνδρος είναι 65 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ραφήνα για το Άνδρος είναι 1 ώρες 50 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες για να φτάσουν στο Άνδρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Άνδρος σε 1 ώρες 5 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ραφήνα στις 07:30. Το τελευταίο πλοίο για το Άνδρος αναχωρεί από το λιμάνι του Ραφήνα στις 18:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ραφήνα προς το Άνδρος
65 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ραφήνα Άνδρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
25 € - 126 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ραφήνα Άνδρος
1 ώρες 50 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Άνδρος
07:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Άνδρος
18:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Άνδρος
09:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Άνδρος
20:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ραφήνα προς το Άνδρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ραφήνα προς το Άνδρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Άνδρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ραφήνα προς το Άνδρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries στο Ραφήνα, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Άνδρος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Ραφήνα στο Άνδρος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Άνδρος.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Ραφήνα στο Άνδρος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ραφήνα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Άνδρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ραφήνα

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries αναχωρούν για το Άνδρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ραφήνα:

Rafina
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Άνδρος

Τα πλοία της Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Άνδρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Andros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Ραφήνα Άνδρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ραφήνα-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
Agoudimos Lines Ραφήνα Άνδρος
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ραφήνα-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines
Cyclades Fast Ferries Ραφήνα Άνδρος
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ραφήνα-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος. Η Cyclades Fast Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Άνδρος από το Ραφήνα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries
1 ώρες 55 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Golden Star Ferries Ραφήνα Άνδρος
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ραφήνα-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Άνδρος από το Ραφήνα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
1 ώρες 10 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ραφήνα για το Άνδρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 84 km μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries και Golden Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος: Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries και Golden Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ραφήνα Άνδρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος, θα διανύσετε 84 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ραφήνα προς το Άνδρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 25 € για τη χαμηλότερη, έως 126 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 65 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ραφήνα στις 07:30 με προορισμό το Άνδρος.

Το τελευταίο πλοίο για Άνδρος αναχωρεί από το Ραφήνα συνήθως στις 18:45.

Η εμπειρία σας από το Ραφήνα προς το Άνδρος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ραφήνα στο Άνδρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ραφήνα έως την αποβίβαση στο Άνδρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries και Golden Star Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ραφήνα και το Άνδρος.

Αναχώρηση από το Ραφήνα με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ραφήνα Άνδρος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ραφήνα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ραφήνα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ραφήνα - Άνδρος / Στο Ραφήνα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Ραφήνα. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Άνδρος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ραφήνα που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.
Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Ραφήνα και Άνδρος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Άνδρος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Άνδρος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Άνδρος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Άνδρος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Άνδρος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Άνδρος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Άνδρος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Άνδρος σας περιμένει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης