Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ανκόνα με αεροπορικά
Ανκόνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ανκόνα
Ανκόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη από το Ανκόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Easyjet ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Θεσσαλονίκη - Ανκόνα.

Για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Ανκόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Θεσσαλονίκη Ανκόνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Θεσσαλονίκη - Ανκόνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Θεσσαλονίκη με το Ανκόνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ανκόνα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ανκόνα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Θεσσαλονίκη είτε στο Ανκόνα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Πόλη αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Πόλη προορισμού
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Απόσταση
847 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Ανκόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Ανκόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Easyjet ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ανκόνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ανκόνα για να καλύψουν την απόσταση των 847 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Θεσσαλονίκη-Ανκόνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Θεσσαλονίκη-Ανκόνα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Θεσσαλονίκη - Ανκόνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Θεσσαλονίκη-Ανκόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 847 km μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ανκόνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Θεσσαλονίκη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη Ανκόνα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Θεσσαλονίκη; Πού θα φτάσω στο Ανκόνα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ανκόνα

Ancôna Parcheggio Archi
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ανκόνα

Ancona
Χάρτης
Ancona Stadio
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ανκόνα

Falconara
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Ανκόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Ανκόνα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα.

  • 1. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Ανκόνα είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Ανκόνα σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Ανκόνα είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Ανκόνα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Ανκόνα. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Ανκόνα.
  • 3. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Θεσσαλονίκη-Ανκόνα.

Λεωφορείο Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ανκόνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Ανκόνα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Θεσσαλονίκη από Ανκόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ανκόνα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Ανκόνα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ανκόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Θεσσαλονίκη προς Ανκόνα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Θεσσαλονίκη Ανκόνα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Τρένα Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ανκόνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Είναι δυνατή η κράτηση ειδικής θέσης στο τρένο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα. Ανάλογα με την εταιρεία, η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρεώνεται. Η κράτηση θέσεων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή στα εκδοτήρια του σταθμού.

Οι επιλογές τροφοδοσίας εντός των τρένων μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα, συμπεριλαμβανομένων σνακ, ποτών και ζεστών γευμάτων, είναι διαθέσιμες είτε στα βαγόνια μπαρ είτε μέσω κινητής υπηρεσίας.

Εταιρείες τρένων από Θεσσαλονίκη προς Ανκόνα

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Πτήσεις Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Αεροπορικές εταιρείες Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Olympic Air
Olympic Air
Belle Air
Belle Air
Αναζήτηση για πτήσεις Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Θεσσαλονίκη στο Ανκόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη προς Ανκόνα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ανκόνα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον οδηγό του Θεσσαλονίκη Ανκόνα carpool πριν από το ταξίδι μέσω της πλατφόρμας carpooling στην οποία έχετε κλείσει τη διαδρομή σας. Συνιστάται να συζητήσετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας, όπως η τοποθεσία παραλαβής και το χρονοδιάγραμμα, με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας.

Οι ώρες αναχώρησης και άφιξης για τις διαδρομές με πούλμαν από το Θεσσαλονίκη προς το Ανκόνα ποικίλλουν ανάλογα με τον οδηγό και την επιλεγμένη διαδρομή. Η Vivanoda σας προσφέρει επιλογές αναζήτησης για να περιορίσετε τις πιο κατάλληλες ώρες.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Θεσσαλονίκη Ανκόνα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Θεσσαλονίκη Ανκόνα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης