Ρόδος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Fethiye με πλοίο
Fethiye
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ρόδος στο Fethiye με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ρόδος για Fethiye? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ρόδος για το Fethiye είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ρόδος προς το Fethiye μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ρόδος προς το Fethiye όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Service ή Dodecanese Flying Dolphins. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ρόδος Fethiye που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Service ή Dodecanese Flying Dolphins προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ρόδος προς Fethiye, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ρόδος προς Fethiye

Λιμάνι αναχώρησης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Fethiye
Τουρκία
Απόσταση
82 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Service, Dodecanese Flying Dolphins
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ρόδος Fethiye: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ρόδος για Fethiye, θα βρείτε εισιτήρια από 40 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 40 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ρόδος προς Fethiye είναι 40 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ρόδος για το Fethiye είναι 1 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Fethiye, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Fethiye σε 1 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ρόδος στις 16:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ρόδος προς το Fethiye
40 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ρόδος Fethiye (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
40 € - 40 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ρόδος Fethiye
1 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Fethiye
16:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Fethiye
18:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ρόδος προς το Fethiye;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ρόδος προς το Fethiye μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Fethiye. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ρόδος προς το Fethiye είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Ρόδος με ένα πλοίο της Sea Service ή Dodecanese Flying Dolphins που θα διανύσει τα 82 km μέχρι το Fethiye με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Ρόδος-Fethiye λίγο πιο σύντομη!
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Fethiye ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ρόδος-Fethiye με το πλοίο της Dodecanese Flying Dolphins ή Sea Service, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Ρόδος-Fethiye με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Fethiye για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρόδος και Fethiye;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Fethiye με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Service ή Dodecanese Flying Dolphins, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Service Ρόδος Fethiye
Sea Service
Η Sea Service λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ρόδος και του Fethiye. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Fethiye και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Service μεταξύ Ρόδος και Fethiye. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Service
Dodecanese Flying Dolphins Ρόδος Fethiye
Dodecanese Flying Dolphins
Η Dodecanese Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Τουρκία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ρόδος και του Fethiye. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Fethiye και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodecanese Flying Dolphins μεταξύ Ρόδος και Fethiye. Η Dodecanese Flying Dolphins πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Fethiye από το Ρόδος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodecanese Flying Dolphins
1 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ρόδος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Fethiye;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ρόδος

Τα πλοία της Sea Service ή Dodecanese Flying Dolphins αναχωρούν για το Fethiye από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ρόδος:

Rhodes
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Fethiye

Τα πλοία της Dodecanese Flying Dolphins ή Sea Service φτάνουν στο Fethiye από τα ακόλουθα λιμάνια:

Fethiye
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ρόδος για το Fethiye, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 82 km μεταξύ Ρόδος και Fethiye.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ρόδος και Fethiye) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Service και Dodecanese Flying Dolphins). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ρόδος και Fethiye.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ρόδος και Fethiye: Sea Service και Dodecanese Flying Dolphins.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Service, Dodecanese Flying Dolphins.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Service, Dodecanese Flying Dolphins στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ρόδος Fethiye, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ρόδος και Fethiye, θα διανύσετε 82 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ρόδος προς το Fethiye, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 40 € για τη χαμηλότερη, έως 40 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 40 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ρόδος στις 16:30 με προορισμό το Fethiye.

Πώς είναι η διέλευση από το Ρόδος προς το Fethiye;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ρόδος στο Fethiye. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ρόδος έως την αποβίβαση στο Fethiye, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Sea Service και Dodecanese Flying Dolphins. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ρόδος και το Fethiye.

Επιβίβαση στο Ρόδος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ρόδος Fethiye, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ρόδος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ρόδος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Sea Service ή Dodecanese Flying Dolphins. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ρόδος - Fethiye / Πηγαίνετε στο γκισέ της Dodecanese Flying Dolphins ή Sea Service στον τερματικό σταθμό του Ρόδος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Fethiye / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ρόδος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Sea Service ή Dodecanese Flying Dolphins για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ρόδος και Fethiye

Στα πλοία της Dodecanese Flying Dolphins ή Sea Service, υπάρχει κάτι για όλους. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Fethiye είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Fethiye:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Fethiye / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Fethiye από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Fethiye.
  • Αφήστε το πλοίο και το Fethiye είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Fethiye είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Fethiye αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης