Ταξιδεύοντας με πλοίο από Ιταλία προς Ισπανία

Το ταξίδι με πλοίο από Ιταλία προς Ισπανία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Ιταλία Ισπανία εκτελούνται από 2 ναυτιλιακές εταιρείες (Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Porto Torres, Savona, Civitavecchia, Γένοβα, Βαρκελώνη και Λιβόρνο.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Ιταλία Ισπανία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Grimaldi Lines και Grandi Navi Veloci.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Ιταλία Ισπανία.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 12 ώρες 20 λεπτά (Porto Torres - Βαρκελώνη) για μια απόσταση 526 km και η μεγαλύτερη 21 ώρες 20 λεπτά (Γένοβα - Βαρκελώνη) για μια απόσταση 645 km.

Πλοία Ιταλία Ισπανία σε αριθμούς

Χώρες
Ιταλία
Ισπανία
Αριθμός διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
6
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
5
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Ιταλία Ισπανία

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Ιταλία Ισπανία. Συγκρίνετε τις προσφορές Grimaldi Lines και Grandi Navi Veloci και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Ιταλία Ισπανία.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ιταλία - Ισπανία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Ιταλία προς Ισπανία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ιταλία και Ισπανία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Λιβόρνο, Βαρκελώνη, Γένοβα, Civitavecchia, Savona ή Porto Torres χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ιταλία Ισπανία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 5 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Ιταλία και Ισπανία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
None
None
None
None