Λαύριο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κύθνος με πλοίο
Κύθνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λαύριο στο Κύθνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λαύριο για Κύθνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λαύριο για το Κύθνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λαύριο προς το Κύθνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λαύριο προς το Κύθνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λαύριο Κύθνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λαύριο προς Κύθνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λαύριο προς Κύθνος

Λιμάνι αναχώρησης
Λαύριο
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Κύθνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
47 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λαύριο Κύθνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λαύριο για Κύθνος, θα βρείτε εισιτήρια από 15 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 83 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λαύριο προς Κύθνος είναι 32 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λαύριο για το Κύθνος είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 35 λεπτά για να φτάσουν στο Κύθνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Κύθνος σε 2 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λαύριο στις 07:30. Το τελευταίο πλοίο για το Κύθνος αναχωρεί από το λιμάνι του Λαύριο στις 16:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λαύριο προς το Κύθνος
32 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λαύριο Κύθνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
15 € - 83 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λαύριο Κύθνος
2 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Κύθνος
07:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Κύθνος
16:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Κύθνος
10:05
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Κύθνος
19:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λαύριο προς το Κύθνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λαύριο προς το Κύθνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κύθνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λαύριο προς το Κύθνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Hellenic Seaways θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Λαύριο μέχρι την αναχώρησή του από το Κύθνος. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ταξίδι με το πλοίο Λαύριο Κύθνος είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Hellenic Seaways που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Κύθνος εντελώς χαλαροί.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Λαύριο-Κύθνος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Hellenic Seaways για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Κύθνος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λαύριο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κύθνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λαύριο

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Κύθνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λαύριο:

Lavrio
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κύθνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Κύθνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kythnos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Κύθνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λαύριο και Κύθνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Λαύριο Κύθνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Κύθνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λαύριο και Κύθνος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κύθνος από το Λαύριο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 40 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λαύριο για το Κύθνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 47 km μεταξύ Λαύριο και Κύθνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Κύθνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λαύριο και Κύθνος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λαύριο και Κύθνος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λαύριο Κύθνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λαύριο και Κύθνος, θα διανύσετε 47 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λαύριο προς το Κύθνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 15 € για τη χαμηλότερη, έως 83 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 32 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λαύριο στις 07:30 με προορισμό το Κύθνος.

Το τελευταίο πλοίο για Κύθνος αναχωρεί από το Λαύριο συνήθως στις 16:30.

Η εμπειρία σας από το Λαύριο προς το Κύθνος

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Λαύριο στο Κύθνος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Λαύριο έως την αποβίβαση στο Κύθνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Λαύριο και το Κύθνος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Λαύριο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Λαύριο Κύθνος:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Λαύριο / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Λαύριο εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Λαύριο - Κύθνος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Λαύριο για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κύθνος / Στον τερματικό σταθμό του Λαύριο εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.
Επιβίβαση στο πλοίο από το Λαύριο προς το Κύθνος

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Κύθνος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κύθνος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Κύθνος / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Κύθνος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Λαύριο στο Κύθνος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κύθνος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Κύθνος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κύθνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Κύθνος αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης