Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαντορίνη με πλοίο, αεροπορικά
Σαντορίνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίος
Ίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σαντορίνη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Σαντορίνη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σαντορίνη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σαντορίνη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σαντορίνη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σαντορίνη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σαντορίνη

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
234 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Σαντορίνη, θα βρείτε εισιτήρια από 39 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 308 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Σαντορίνη είναι 152 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σαντορίνη είναι 6 ώρες 53 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 13 ώρες 5 λεπτά για να φτάσουν στο Σαντορίνη, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σαντορίνη σε 4 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 06:45. Το τελευταίο πλοίο για το Σαντορίνη αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 22:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σαντορίνη
152 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
39 € - 308 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη
6 ώρες 53 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σαντορίνη
06:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σαντορίνη
22:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σαντορίνη
00:05
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σαντορίνη
19:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σαντορίνη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σαντορίνη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σαντορίνη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σαντορίνη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Πειραιάς (Αθήνα) μέχρι την αναχώρησή του από το Σαντορίνη. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σαντορίνη με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Σαντορίνη για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Σαντορίνη ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη με τη Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ή LANE Sea Line, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σαντορίνη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries αναχωρούν για το Σαντορίνη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σαντορίνη

Τα πλοία της Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ή LANE Sea Line φτάνουν στο Σαντορίνη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Santorini
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σαντορίνη
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

LANE Sea Line Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σαντορίνη και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line
Blue Star Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Σαντορίνη καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σαντορίνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την ημέρα για Σαντορίνη από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
5 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σαντορίνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Aegean Speed Lines Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σαντορίνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Sea Jets Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σαντορίνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη. Η Sea Jets πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Σαντορίνη από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
4 ώρες 40 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Zante Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σαντορίνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σαντορίνη από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
9 ώρες 40 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σαντορίνη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 234 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Sea Jets και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 8 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη.

Υπάρχουν 6 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη: LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Sea Jets και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη, θα διανύσετε 234 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σαντορίνη, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 39 € για τη χαμηλότερη, έως 308 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 152 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 06:45 με προορισμό το Σαντορίνη.

Το τελευταίο πλοίο για Σαντορίνη αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 22:30.

Πώς είναι η διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σαντορίνη;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σαντορίνη, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Σαντορίνη, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways και Zante Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Σαντορίνη.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα)

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Σαντορίνη:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Σαντορίνη / Πηγαίνετε στο γκισέ της Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ή LANE Sea Line στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σαντορίνη / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ή LANE Sea Line θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.
Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σαντορίνη

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Σαντορίνη

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σαντορίνη:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σαντορίνη / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σαντορίνη από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σαντορίνη.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σαντορίνη / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σαντορίνη μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σαντορίνη αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης