Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με πλοίο, αεροπορικά
Σκιάθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λουτράκι
Λουτράκι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκιάθος
Σκιάθος
Δείτε τιμές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο, πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σκιάθος
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Θεσσαλονίκη στο Σκιάθος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Θεσσαλονίκη για Σκιάθος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Θεσσαλονίκη για το Σκιάθος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Θεσσαλονίκη προς το Σκιάθος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Θεσσαλονίκη προς το Σκιάθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways ή Anes Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Θεσσαλονίκη Σκιάθος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Σκιάθος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Θεσσαλονίκη προς Σκιάθος

Λιμάνι αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Λιμάνι άφιξης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
168 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Anes Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Θεσσαλονίκη Σκιάθος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Θεσσαλονίκη για Σκιάθος, θα βρείτε εισιτήρια από 37 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 217 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη προς Σκιάθος είναι 132 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Θεσσαλονίκη για το Σκιάθος είναι 3 ώρες 7 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 10 λεπτά για να φτάσουν στο Σκιάθος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σκιάθος σε 3 ώρες 5 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Θεσσαλονίκη στις 07:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Θεσσαλονίκη προς το Σκιάθος
132 €
Εύρος τιμών των πλοίων Θεσσαλονίκη Σκιάθος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
37 € - 217 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Θεσσαλονίκη Σκιάθος
3 ώρες 7 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σκιάθος
07:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σκιάθος
10:05
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σκιάθος
10:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Σκιάθος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Σκιάθος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκιάθος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Σκιάθος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Θεσσαλονίκη Σκιάθος είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Hellenic Seaways που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Σκιάθος χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Θεσσαλονίκη στο Σκιάθος από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Θεσσαλονίκη, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκιάθος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Θεσσαλονίκη στο Σκιάθος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Θεσσαλονίκη Σκιάθος με τη Hellenic Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Θεσσαλονίκη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκιάθος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Θεσσαλονίκη:

Thessaloniki
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκιάθος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skiathos
Χάρτης
Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκιάθος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκιάθος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Θεσσαλονίκη Σκιάθος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Θεσσαλονίκη-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκιάθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκιάθος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Anes Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Anes Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Θεσσαλονίκη Σκιάθος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκιάθος, θα διανύσετε 168 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Σκιάθος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 37 € για τη χαμηλότερη, έως 217 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 132 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Θεσσαλονίκη στις 07:00 με προορισμό το Σκιάθος.

Ζήστε μια εμπειρία από το Θεσσαλονίκη προς το Σκιάθος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Θεσσαλονίκη στο Σκιάθος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways ή Anes Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Θεσσαλονίκη έως την αποβίβαση στο Σκιάθος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Θεσσαλονίκη και το Σκιάθος.

Επιβίβαση στο Θεσσαλονίκη

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Θεσσαλονίκη Σκιάθος:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Θεσσαλονίκη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Θεσσαλονίκη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Θεσσαλονίκη - Σκιάθος / Στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκιάθος / Στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.
Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκιάθος

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Σκιάθος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σκιάθος:

  • Το λιμάνι του Σκιάθος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Σκιάθος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σκιάθος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σκιάθος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σκιάθος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σκιάθος έχουν αρχίσει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης