Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σάμος με αεροπορικά, πλοίο
Σάμος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμος
Σάμος
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμος
Σάμος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σάμος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Σάμος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σάμος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σάμος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σάμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Σάμος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σάμος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σάμος

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Σάμος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
288 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
7 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Σάμος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Σάμος, θα βρείτε εισιτήρια από 74 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 320 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Σάμος είναι 175 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σάμος είναι 9 ώρες 24 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Σάμος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σάμος σε 7 ώρες 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:15. Το τελευταίο πλοίο για το Σάμος αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 18:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σάμος
175 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Σάμος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
74 € - 320 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Σάμος
9 ώρες 24 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σάμος
07:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σάμος
18:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σάμος
01:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σάμος
16:35

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σάμος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σάμος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σάμος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σάμος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σάμος, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Σάμος. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Hellenic Seaways.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σάμος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα)-Σάμος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Σάμος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σάμος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σάμος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E6
Χάρτης
Athens Piraeus E1
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σάμος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Σάμος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Samos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σάμος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σάμος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Σάμος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σάμος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σάμος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σάμος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
7 ώρες 30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σάμος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 7 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 288 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σάμος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σάμος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σάμος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σάμος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Σάμος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σάμος, θα διανύσετε 288 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σάμος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 74 € για τη χαμηλότερη, έως 320 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 175 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:15 με προορισμό το Σάμος.

Το τελευταίο πλοίο για Σάμος αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 18:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σάμος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σάμος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Σάμος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Σάμος.

Αναχώρηση από το Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Σάμος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Σάμος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σάμος / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.
Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σάμος

Στα πλοία της Hellenic Seaways, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Σάμος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σάμος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σάμος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σάμος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σάμος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σάμος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σάμος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σάμος αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης