Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χίος με πλοίο, αεροπορικά
Χίος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Μύκονος
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χίος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Χίος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Χίος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χίος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χίος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines ή Cyclades Fast Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Χίος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Χίος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Χίος

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Χίος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
216 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
7 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Χίος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Χίος, θα βρείτε εισιτήρια από 48 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 255 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Χίος είναι 133 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Χίος είναι 9 ώρες 40 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 13 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Χίος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Χίος σε 8 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 10:00. Το τελευταίο πλοίο για το Χίος αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χίος
133 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Χίος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
48 € - 255 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Χίος
9 ώρες 40 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Χίος
10:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Χίος
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Χίος
04:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Χίος
19:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χίος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χίος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Χίος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χίος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χίος από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Πειραιάς (Αθήνα), φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Χίος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χίος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Πειραιάς (Αθήνα)-Χίος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Χίος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Πειραιάς (Αθήνα), μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Χίος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χίος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χίος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Χίος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Χίος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Χίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χίος. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Χίος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Χίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χίος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Χίος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
7 ώρες 30 λεπτά
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Χίος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Χίος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Χίος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Χίος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Chios
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Χίος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 7 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 216 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χίος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χίος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χίος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χίος: Blue Star Ferries και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Χίος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χίος, θα διανύσετε 216 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χίος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 48 € για τη χαμηλότερη, έως 255 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 133 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 10:00 με προορισμό το Χίος.

Το τελευταίο πλοίο για Χίος αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 22:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χίος με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χίος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines ή Cyclades Fast Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Χίος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Χίος.

Επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα)

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Χίος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Χίος / Στο Πειραιάς (Αθήνα), παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Χίος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χίος: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Χίος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Χίος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Χίος / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Χίος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χίος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Χίος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Χίος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Χίος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Χίος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης