Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σόφια με τρένο, λεωφορείο
Σόφια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη από το Σόφια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Θεσσαλονίκη - Σόφια.

Για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Σόφια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Θεσσαλονίκη Σόφια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Θεσσαλονίκη - Σόφια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Θεσσαλονίκη Σόφια

Πόλη αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Πόλη προορισμού
Σόφια
Βουλγαρία
Απόσταση
231 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Σόφια
Αναζήτηση διαμονής στο Σόφια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Θεσσαλονίκη προς το Σόφια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σόφια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Θεσσαλονίκη-Σόφια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Θεσσαλονίκη προς το Σόφια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σόφια για να καλύψουν την απόσταση των 231 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Θεσσαλονίκη προς το Σόφια είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Θεσσαλονίκη ή του Σόφια βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Θεσσαλονίκη-Σόφια θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Θεσσαλονίκη-Σόφια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Θεσσαλονίκη - Σόφια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Θεσσαλονίκη; Πού θα φτάσω στο Σόφια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Thessaloniki / Θεσσαλονίκη
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σόφια

Sofia
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Σόφια

Sofia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Σόφια
Αναζήτηση διαμονής στο Σόφια

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο ή τρένο, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια.

  • 1. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Σόφια και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.
  • 2. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Θεσσαλονίκη προς Σόφια. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Σόφια.
  • 3. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Σόφια είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Σόφια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Σόφια. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Σόφια.

Λεωφορείο Θεσσαλονίκη Σόφια

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σόφια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Θεσσαλονίκη προς Σόφια στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σόφια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Σόφια συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Σόφια. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Θεσσαλονίκη από Σόφια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σόφια, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Θεσσαλονίκη Σόφια

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Θεσσαλονίκη Σόφια

Τρένα Θεσσαλονίκη Σόφια

Τα τρένα μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σόφια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Θεσσαλονίκη προς το Σόφια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Σόφια. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Θεσσαλονίκη προς το Σόφια. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Θεσσαλονίκη προς Σόφια

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Θεσσαλονίκη Σόφια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης