Προτεινόμενη διαδρομή
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαντορίνη με πλοίο, αεροπορικά
Σαντορίνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ανάφη
Ανάφη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Δείτε τιμές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίος
Ίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ηράκλειο στο Σαντορίνη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ηράκλειο για Σαντορίνη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ηράκλειο για το Σαντορίνη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ηράκλειο προς το Σαντορίνη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ηράκλειο προς το Σαντορίνη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ηράκλειο Σαντορίνη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ηράκλειο προς Σαντορίνη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ηράκλειο προς Σαντορίνη

Λιμάνι αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Λιμάνι άφιξης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
122 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ηράκλειο Σαντορίνη: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ηράκλειο για Σαντορίνη, θα βρείτε εισιτήρια από 16 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 270 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ηράκλειο προς Σαντορίνη είναι 108 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ηράκλειο για το Σαντορίνη είναι 2 ώρες 28 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 10 λεπτά για να φτάσουν στο Σαντορίνη, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σαντορίνη σε 1 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ηράκλειο στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Σαντορίνη αναχωρεί από το λιμάνι του Ηράκλειο στις 22:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ηράκλειο προς το Σαντορίνη
108 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ηράκλειο Σαντορίνη (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
16 € - 270 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ηράκλειο Σαντορίνη
2 ώρες 28 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σαντορίνη
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σαντορίνη
22:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σαντορίνη
01:55
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σαντορίνη
11:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ηράκλειο προς το Σαντορίνη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ηράκλειο προς το Σαντορίνη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σαντορίνη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ηράκλειο προς το Σαντορίνη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Ηράκλειο με ένα πλοίο της Hellenic Seaways ή Sea Jets που θα διανύσει τα 122 km μέχρι το Σαντορίνη με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Σαντορίνη τόσο γρήγορα!
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Σαντορίνη ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Ηράκλειο Σαντορίνη με τη Sea Jets ή Hellenic Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Ηράκλειο στο Σαντορίνη κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ηράκλειο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σαντορίνη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets αναχωρούν για το Σαντορίνη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ηράκλειο:

Heraklion
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σαντορίνη

Τα πλοία της Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Σαντορίνη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Santorini
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Σαντορίνη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Σαντορίνη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Ηράκλειο Σαντορίνη
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Σαντορίνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Ηράκλειο και Σαντορίνη. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Sea Jets Ηράκλειο Σαντορίνη
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Σαντορίνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Ηράκλειο και Σαντορίνη. Η Sea Jets πραγματοποιεί 12 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σαντορίνη από το Ηράκλειο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
1 ώρες 55 λεπτά
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ηράκλειο για το Σαντορίνη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 55 λεπτά για να καλύψετε τα 122 km μεταξύ Ηράκλειο και Σαντορίνη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Σαντορίνη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ηράκλειο και Σαντορίνη.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ηράκλειο και Σαντορίνη: Hellenic Seaways και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ηράκλειο Σαντορίνη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ηράκλειο και Σαντορίνη, θα διανύσετε 122 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ηράκλειο προς το Σαντορίνη, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 16 € για τη χαμηλότερη, έως 270 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 108 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ηράκλειο στις 07:00 με προορισμό το Σαντορίνη.

Το τελευταίο πλοίο για Σαντορίνη αναχωρεί από το Ηράκλειο συνήθως στις 22:45.

Πώς είναι η διέλευση από το Ηράκλειο προς το Σαντορίνη;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ηράκλειο στο Σαντορίνη. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ηράκλειο έως την αποβίβαση στο Σαντορίνη, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, ANEK Lines και Blue Star Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ηράκλειο και το Σαντορίνη.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ηράκλειο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ηράκλειο Σαντορίνη, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ηράκλειο / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ηράκλειο αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ηράκλειο - Σαντορίνη / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σαντορίνη / Από τον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets ή Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.
Επιβίβαση στο πλοίο από το Ηράκλειο προς το Σαντορίνη

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Σαντορίνη

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σαντορίνη:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σαντορίνη / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σαντορίνη από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Ηράκλειο στο Σαντορίνη με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σαντορίνη.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σαντορίνη / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σαντορίνη είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σαντορίνη αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης