Πλοία για Amalfi

Πρέπει να φτάσετε στο Amalfi με πλοίο; Ψάχνετε πληροφορίες και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Amalfi; Η Vivanoda σας βοηθάει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια πλοίων προς Amalfi από όλα τα 5 λιμάνια, συμπεριλαμβανομένων των Sorrento, Capri, Σαλέρνο και Positano. Υπάρχουν συνολικά 4 ακτοπλοϊκά δρομολόγια που εκτελούνται από τις Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo και Travelmar.

Οι γραμμές Travelmar, NLG - Navigazione Libera del Golfo και Alilauro για Amalfi έχουν συχνότητα περίπου 29 διασταυρώσεις την ημέρα.

Η μεγαλύτερη διάρκεια διέλευσης είναι περίπου 1 ώρες στη διαδρομή Capri - Amalfi (33 km μακριά) και η ταχύτερη στη διαδρομή Positano - Amalfi (10 km μακριά) με διάρκεια 10 λεπτά.

Στατιστικά στοιχεία για το λιμάνι Amalfi

Χώρες
Ιταλία
Αριθμός διασταυρώσεων
29 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
5
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
4
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
3
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Συνιστώμενα δρομολόγια πλοίων για Amalfi

Εδώ είναι τα πιο γρήγορα και μακρύτερα δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Amalfi και αυτά με τη μεγαλύτερη συχνότητα διασταυρώσεων.

Συμβουλές για φθηνότερα και καλύτερα ακτοπλοϊκά ταξίδια προς Amalfi

Θα κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για Amalfi. Αυτό το μέσο μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, ξεκούραστο, οικονομικό... Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ακτοπλοϊκό σας ταξίδι προς Amalfi και να ταξιδέψετε με τις καλύτερες συνθήκες:

Αναζητήστε προσφορές από Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo και Travelmar
Η ακτοπλοϊκή εταιρεία (Travelmar, NLG - Navigazione Libera del Golfo και Alilauro) μπορεί να προσφέρει τακτικά προωθητικές τιμές και άλλες ενδιαφέρουσες εκπτώσεις για ταξίδια προς Amalfi. Μπορεί να είστε σε θέση να επωφεληθείτε από αυτές, οπότε μην τις χάσετε".
Μην ξεχάσετε να πάρετε όλα τα απαραίτητα προσωπικά σας αντικείμενα στο πλοίο
Κατά τη διάρκεια της διέλευσης απαγορεύεται η πρόσβαση στο γκαράζ. Εάν επιβιβαστείτε στο Positano, Σαλέρνο, Capri ή Sorrento, προετοιμάστε όλα τα πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε (φάρμακα, παιχνίδια...).
Φτάστε στο λιμάνι του Amalfi τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την αναχώρηση.
Στο Sorrento, Capri, Σαλέρνο ή Positano, κάντε check in στο λιμάνι τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την αναχώρηση. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα με την Travelmar, NLG - Navigazione Libera del Golfo και Alilauro.

Όλες οι διασταυρώσεις πλοίων προς το λιμάνι Amalfi

Ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για το Amalfi από το να περάσετε με πλοίο; Τα πλοία της Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo και Travelmar για το Amalfi προσφέρουν μια άνετη και προσιτή εναλλακτική λύση για τους ταξιδιώτες που θέλουν να αποφύγουν τις μεγάλες ουρές και τις κουραστικές διαδικασίες επιβίβασης στα αεροδρόμια. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας στο πλοίο, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε το Amalfi και τα περίχωρά του με πλήρη ελευθερία μόλις φτάσετε.

Με μεγάλη ποικιλία ακτοπλοϊκών εταιρειών και δρομολογίων από Sorrento, Capri, Σαλέρνο ή Positano προς Amalfi, χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για πλοία προς Amalfi σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε αναζήτηση!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πού βρίσκεται ο τερματικός σταθμός του πλοίου στο Amalfi;

Amalfi
Ο τερματικός σταθμός πλοίων του Amalfi βρίσκεται 0.2 km από το κέντρο της πόλης Amalfi.
Χάρτης

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα πλοία για Amalfi

Για να ταξιδέψετε για το Amalfi με πλοίο, μπορείτε να αναχωρήσετε από 5 λιμάνια σε 1 χώρες: Sorrento, Capri, Σαλέρνο και Positano.

Τα δρομολόγια για Amalfi εκτελούνται από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες: Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo και Travelmar.

Τα δρομολόγια για Amalfi μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με την εποχή του έτους και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Travelmar). Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αναζητήσετε τα δρομολόγια στη Vivanoda.

Εξαρτάται από τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε. Η συντομότερη διέλευση στο δρομολόγιο Positano - Amalfi διαρκεί 10 λεπτά, ενώ η μεγαλύτερη διάρκεια διέλευσης από Capri - Amalfi διαρκεί σχεδόν 1 ώρες.

Η τιμή ενός πλοίου για Amalfi ποικίλλει σημαντικά, ανάλογα με το αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, με τα πόδια ή με ποδήλατο και την εποχή του χρόνου. Η Vivanoda σας βοηθάει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές από Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo και Travelmar για Amalfi.

None
None
None
None