Προτεινόμενη διαδρομή
Σέτα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ναντόρ με πλοίο
Ναντόρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σέτα
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Μονπελιέ
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ναντόρ
Ναντόρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σέτα στο Ναντόρ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σέτα για Ναντόρ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σέτα για το Ναντόρ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σέτα προς το Ναντόρ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σέτα προς το Ναντόρ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σέτα Ναντόρ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σέτα προς Ναντόρ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σέτα προς Ναντόρ

Λιμάνι αναχώρησης
Σέτα
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Λιμάνι άφιξης
Ναντόρ
Μαρόκο
Απόσταση
1076 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
37 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σέτα Ναντόρ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σέτα για Ναντόρ, θα βρείτε εισιτήρια από 62 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 931 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σέτα προς Ναντόρ είναι 282 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σέτα για το Ναντόρ είναι 16 ώρες 5 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 19 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Ναντόρ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ναντόρ σε 14 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σέτα στις 14:30. Το τελευταίο πλοίο για το Ναντόρ αναχωρεί από το λιμάνι του Σέτα στις 19:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σέτα προς το Ναντόρ
282 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σέτα Ναντόρ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
62 € - 931 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σέτα Ναντόρ
16 ώρες 5 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ναντόρ
14:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ναντόρ
19:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ναντόρ
05:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ναντόρ
15:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σέτα προς το Ναντόρ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σέτα προς το Ναντόρ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ναντόρ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σέτα προς το Ναντόρ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σέτα στο Ναντόρ, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Σέτα στο Ναντόρ με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Ναντόρ.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Στο πλοίο Σέτα Ναντόρ, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Ναντόρ. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Grandi Navi Veloci ή Baleària.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σέτα και Ναντόρ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σέτα και Ναντόρ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grandi Navi Veloci ή Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grandi Navi Veloci Σέτα Ναντόρ
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέτα-Ναντόρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Σέτα και Ναντόρ. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ναντόρ από το Σέτα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 37 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
37 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Baleària Σέτα Ναντόρ
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέτα-Ναντόρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Σέτα και Ναντόρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σέτα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ναντόρ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σέτα

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Baleària αναχωρούν για το Ναντόρ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σέτα:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ναντόρ

Τα πλοία της Baleària ή Grandi Navi Veloci φτάνουν στο Ναντόρ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Nador
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σέτα για το Ναντόρ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 37 ώρες για να καλύψετε τα 1076 km μεταξύ Σέτα και Ναντόρ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σέτα και Ναντόρ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grandi Navi Veloci και Baleària). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σέτα και Ναντόρ.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σέτα και Ναντόρ: Grandi Navi Veloci και Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Grandi Navi Veloci.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σέτα και Ναντόρ, θα διανύσετε 1076 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σέτα προς το Ναντόρ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 62 € για τη χαμηλότερη, έως 931 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 282 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σέτα στις 14:30 με προορισμό το Ναντόρ.

Το τελευταίο πλοίο για Ναντόρ αναχωρεί από το Σέτα συνήθως στις 19:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης