Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ταγγέρη με αεροπορικά, πλοίο
Ταγγέρη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά για Μάλαγα
Μάλαγα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ταγγέρη
Ταγγέρη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βαρκελώνη στο Ταγγέρη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βαρκελώνη για Ταγγέρη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βαρκελώνη για το Ταγγέρη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βαρκελώνη προς το Ταγγέρη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βαρκελώνη προς το Ταγγέρη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βαρκελώνη Ταγγέρη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της La Meridionale, Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βαρκελώνη προς Ταγγέρη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βαρκελώνη προς Ταγγέρη

Λιμάνι αναχώρησης
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Λιμάνι άφιξης
Ταγγέρη
Μαρόκο
Απόσταση
932 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
28 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βαρκελώνη Ταγγέρη: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βαρκελώνη για Ταγγέρη, θα βρείτε εισιτήρια από 73 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 626 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βαρκελώνη προς Ταγγέρη είναι 247 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βαρκελώνη για το Ταγγέρη είναι 29 ώρες 49 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 33 ώρες για να φτάσουν στο Ταγγέρη, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ταγγέρη σε 28 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βαρκελώνη στις 03:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ταγγέρη αναχωρεί από το λιμάνι του Βαρκελώνη στις 14:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βαρκελώνη προς το Ταγγέρη
247 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βαρκελώνη Ταγγέρη (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
73 € - 626 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βαρκελώνη Ταγγέρη
29 ώρες 49 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ταγγέρη
03:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ταγγέρη
14:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ταγγέρη
07:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ταγγέρη
20:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βαρκελώνη προς το Ταγγέρη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βαρκελώνη προς το Ταγγέρη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ταγγέρη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βαρκελώνη προς το Ταγγέρη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Βαρκελώνη στο Ταγγέρη κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Ταγγέρη ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Βαρκελώνη Ταγγέρη με τη Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή La Meridionale, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Στο πλοίο Βαρκελώνη Ταγγέρη, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ταγγέρη. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της La Meridionale, Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Ταγγέρη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η La Meridionale, Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

La Meridionale Βαρκελώνη Ταγγέρη
La Meridionale
Η La Méridionale είναι μια γαλλική ναυτιλιακή εταιρεία που λειτουργεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κορσική και τη Σαρδηνία από τη Μασσαλία. Με το Vivanoda, το εργαλείο σύγκρισης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη διέλευση La Méridionale Βαρκελώνη Ταγγέρη στην καλύτερη τιμή. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαρκελώνη-Ταγγέρη και να κλείσετε το εισιτήριο της La Meridionale μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη. Περισσότερες πληροφορίες για την La Meridionale
Grimaldi Lines Βαρκελώνη Ταγγέρη
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαρκελώνη-Ταγγέρη και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ταγγέρη από το Βαρκελώνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 28 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
28 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grandi Navi Veloci Βαρκελώνη Ταγγέρη
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαρκελώνη-Ταγγέρη και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ταγγέρη από το Βαρκελώνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 29 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
29 ώρες 50 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βαρκελώνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ταγγέρη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βαρκελώνη

Τα πλοία της La Meridionale, Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci αναχωρούν για το Ταγγέρη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βαρκελώνη:

Barcelona
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ταγγέρη

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή La Meridionale φτάνουν στο Ταγγέρη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tangier Med
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Βαρκελώνη προς Ταγγέρη
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βαρκελώνη για το Ταγγέρη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 28 ώρες για να καλύψετε τα 932 km μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (La Meridionale, Grimaldi Lines και Grandi Navi Veloci). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη: La Meridionale, Grimaldi Lines και Grandi Navi Veloci.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Βαρκελώνη Ταγγέρη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη, θα διανύσετε 932 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βαρκελώνη προς το Ταγγέρη, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 73 € για τη χαμηλότερη, έως 626 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 247 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βαρκελώνη στις 03:00 με προορισμό το Ταγγέρη.

Το τελευταίο πλοίο για Ταγγέρη αναχωρεί από το Βαρκελώνη συνήθως στις 14:30.

Ζήστε μια εμπειρία από το Βαρκελώνη προς το Ταγγέρη με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Βαρκελώνη στο Ταγγέρη. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Βαρκελώνη Ταγγέρη με τα πλοία Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale ή Grandi Navi Veloci, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Βαρκελώνη έως την αποβίβαση στο Ταγγέρη. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Βαρκελώνη και το Ταγγέρη.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Βαρκελώνη

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Βαρκελώνη Ταγγέρη:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Βαρκελώνη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την La Meridionale, Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Βαρκελώνη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Βαρκελώνη - Ταγγέρη / Στο Βαρκελώνη, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή La Meridionale στον τερματικό σταθμό του Βαρκελώνη. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ταγγέρη / Από τον τερματικό σταθμό του Βαρκελώνη θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή La Meridionale θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Βαρκελώνη και Ταγγέρη

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της La Meridionale, Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Ταγγέρη

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ταγγέρη:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ταγγέρη / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Ταγγέρη από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ταγγέρη.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ταγγέρη / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ταγγέρη είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ταγγέρη σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης