Προτεινόμενη διαδρομή
Αλμερία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ναντόρ με πλοίο
Ναντόρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αλμερία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Melilla
Melilla
Ταξιδέψτε με πλοίο για Motril
Motril
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ναντόρ
Ναντόρ
Δείτε τιμές
Αλμερία
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Γρανάδα
Γρανάδα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Motril
Motril
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ναντόρ
Ναντόρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αλμερία στο Ναντόρ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αλμερία για Ναντόρ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αλμερία για το Ναντόρ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αλμερία προς το Ναντόρ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αλμερία προς το Ναντόρ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή FRS Iberia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αλμερία Ναντόρ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αλμερία προς Ναντόρ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αλμερία προς Ναντόρ

Λιμάνι αναχώρησης
Αλμερία
Ισπανία
Ανδαλουσία
Λιμάνι άφιξης
Ναντόρ
Μαρόκο
Απόσταση
189 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αλμερία Ναντόρ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αλμερία για Ναντόρ, θα βρείτε εισιτήρια από 55 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 653 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αλμερία προς Ναντόρ είναι 209 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αλμερία για το Ναντόρ είναι 6 ώρες 58 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 11 ώρες για να φτάσουν στο Ναντόρ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ναντόρ σε 5 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αλμερία στις 08:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ναντόρ αναχωρεί από το λιμάνι του Αλμερία στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αλμερία προς το Ναντόρ
209 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αλμερία Ναντόρ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
55 € - 653 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αλμερία Ναντόρ
6 ώρες 58 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ναντόρ
08:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ναντόρ
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ναντόρ
05:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ναντόρ
21:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αλμερία προς το Ναντόρ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αλμερία προς το Ναντόρ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ναντόρ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αλμερία προς το Ναντόρ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Αλμερία-Ναντόρ με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Ναντόρ.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Αλμερία στο Ναντόρ κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Αλμερία, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Αλμερία Ναντόρ
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Ναντόρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ναντόρ από το Αλμερία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
6 ώρες
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grandi Navi Veloci Αλμερία Ναντόρ
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Ναντόρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
Naviera Armas Αλμερία Ναντόρ
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Ναντόρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ναντόρ από το Αλμερία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
3 ώρες 30 λεπτά
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Baleària Αλμερία Ναντόρ
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Ναντόρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ. Η Baleària πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την ημέρα για Ναντόρ από το Αλμερία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
4 ώρες
2 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αλμερία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ναντόρ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αλμερία

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària αναχωρούν για το Ναντόρ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αλμερία:

Almeria
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ναντόρ

Τα πλοία της Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Ναντόρ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Nador
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αλμερία για το Ναντόρ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 189 km μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas και Baleària). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ: Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas και Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αλμερία Ναντόρ, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ, θα διανύσετε 189 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αλμερία προς το Ναντόρ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 55 € για τη χαμηλότερη, έως 653 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 209 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αλμερία στις 08:00 με προορισμό το Ναντόρ.

Το τελευταίο πλοίο για Ναντόρ αναχωρεί από το Αλμερία συνήθως στις 23:59.

Η εμπειρία σας από το Αλμερία προς το Ναντόρ

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Αλμερία στο Ναντόρ. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Αλμερία Ναντόρ με τα πλοία Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή FRS Iberia, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Αλμερία έως την αποβίβαση στο Ναντόρ. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Αλμερία και το Ναντόρ.

Αναχώρηση από το Αλμερία με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αλμερία Ναντόρ:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Αλμερία / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αλμερία εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Αλμερία - Ναντόρ / Στο Αλμερία, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή Acciona Trasmediterránea στον τερματικό σταθμό του Αλμερία. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ναντόρ / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Αλμερία που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Αλμερία και Ναντόρ

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Ναντόρ

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ναντόρ:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ναντόρ / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Ναντόρ από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ναντόρ.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ναντόρ / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ναντόρ είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ναντόρ σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης