Προτεινόμενη διαδρομή
Σέτα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ταγγέρη με πλοίο
Ταγγέρη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σέτα
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Μονπελιέ
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ταγγέρη
Ταγγέρη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σέτα στο Ταγγέρη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σέτα για Ταγγέρη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σέτα για το Ταγγέρη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σέτα προς το Ταγγέρη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σέτα προς το Ταγγέρη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σέτα Ταγγέρη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σέτα προς Ταγγέρη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σέτα προς Ταγγέρη

Λιμάνι αναχώρησης
Σέτα
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Λιμάνι άφιξης
Ταγγέρη
Μαρόκο
Απόσταση
1174 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
47 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σέτα Ταγγέρη: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σέτα για Ταγγέρη, θα βρείτε εισιτήρια από 88 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 853 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σέτα προς Ταγγέρη είναι 299 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σέτα για το Ταγγέρη είναι 19 ώρες 57 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 23 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Ταγγέρη, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ταγγέρη σε 15 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σέτα στις 17:30. Το τελευταίο πλοίο για το Ταγγέρη αναχωρεί από το λιμάνι του Σέτα στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σέτα προς το Ταγγέρη
299 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σέτα Ταγγέρη (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
88 € - 853 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σέτα Ταγγέρη
19 ώρες 57 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ταγγέρη
17:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ταγγέρη
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ταγγέρη
10:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ταγγέρη
18:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σέτα προς το Ταγγέρη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σέτα προς το Ταγγέρη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ταγγέρη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σέτα προς το Ταγγέρη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Σέτα Ταγγέρη είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Grandi Navi Veloci ή Baleària που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Ταγγέρη εντελώς χαλαροί.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Grandi Navi Veloci ή Baleària θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Σέτα μέχρι την αναχώρησή του από το Ταγγέρη. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σέτα στο Ταγγέρη κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σέτα και Ταγγέρη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σέτα και Ταγγέρη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grandi Navi Veloci ή Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grandi Navi Veloci Σέτα Ταγγέρη
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέτα-Ταγγέρη και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Σέτα και Ταγγέρη. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ταγγέρη από το Σέτα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 47 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
47 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Baleària Σέτα Ταγγέρη
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέτα-Ταγγέρη και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Σέτα και Ταγγέρη. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σέτα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ταγγέρη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σέτα

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Baleària αναχωρούν για το Ταγγέρη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σέτα:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ταγγέρη

Τα πλοία της Baleària ή Grandi Navi Veloci φτάνουν στο Ταγγέρη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tangier Med
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σέτα για το Ταγγέρη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 47 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 1174 km μεταξύ Σέτα και Ταγγέρη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σέτα και Ταγγέρη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grandi Navi Veloci και Baleària). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σέτα και Ταγγέρη.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σέτα και Ταγγέρη: Grandi Navi Veloci και Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Grandi Navi Veloci.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σέτα και Ταγγέρη, θα διανύσετε 1174 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σέτα προς το Ταγγέρη, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 88 € για τη χαμηλότερη, έως 853 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 299 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σέτα στις 17:30 με προορισμό το Ταγγέρη.

Το τελευταίο πλοίο για Ταγγέρη αναχωρεί από το Σέτα συνήθως στις 20:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης