Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ναντόρ με πλοίο, αεροπορικά
Ναντόρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Αλμερία
Αλμερία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ναντόρ
Ναντόρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βαρκελώνη στο Ναντόρ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βαρκελώνη για Ναντόρ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βαρκελώνη για το Ναντόρ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βαρκελώνη προς το Ναντόρ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βαρκελώνη προς το Ναντόρ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βαρκελώνη Ναντόρ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grandi Navi Veloci προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βαρκελώνη προς Ναντόρ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βαρκελώνη προς Ναντόρ

Λιμάνι αναχώρησης
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Λιμάνι άφιξης
Ναντόρ
Μαρόκο
Απόσταση
821 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαρκελώνη και Ναντόρ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Ναντόρ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grandi Navi Veloci, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grandi Navi Veloci Βαρκελώνη Ναντόρ
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαρκελώνη-Ναντόρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Βαρκελώνη και Ναντόρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βαρκελώνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ναντόρ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βαρκελώνη

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci αναχωρούν για το Ναντόρ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βαρκελώνη:

Barcelona
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ναντόρ

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci φτάνουν στο Ναντόρ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Nador
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Βαρκελώνη προς Ναντόρ
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βαρκελώνη και Ναντόρ: Grandi Navi Veloci.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης