Προτεινόμενη διαδρομή
Swinoujscie
Ταξιδέψτε απευθείας στο Trelleborg με πλοίο
Trelleborg
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Swinoujscie
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μάλμο
Μάλμο
Ταξιδέψτε με πλοίο, λεωφορείο για Λούμπεκ
Λούμπεκ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Trelleborg
Trelleborg
Δείτε τιμές
Swinoujscie
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μάλμο
Μάλμο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Ρόστοκ
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Trelleborg
Trelleborg
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Swinoujscie στο Trelleborg με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Swinoujscie για Trelleborg? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Swinoujscie για το Trelleborg είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Swinoujscie προς το Trelleborg μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Swinoujscie προς το Trelleborg όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines ή Unity Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Swinoujscie Trelleborg που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Unity Line ή TT-Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Swinoujscie προς Trelleborg, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Swinoujscie προς Trelleborg

Λιμάνι αναχώρησης
Swinoujscie
Πολωνία
Λιμάνι άφιξης
Trelleborg
Σουηδία
Απόσταση
177 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Swinoujscie Trelleborg: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Swinoujscie για Trelleborg, θα βρείτε εισιτήρια από 48 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 145 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Swinoujscie προς Trelleborg είναι 92 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Swinoujscie για το Trelleborg είναι 6 ώρες 25 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες για να φτάσουν στο Trelleborg, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Trelleborg σε 6 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Swinoujscie στις 01:00. Το τελευταίο πλοίο για το Trelleborg αναχωρεί από το λιμάνι του Swinoujscie στις 18:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Swinoujscie προς το Trelleborg
92 €
Εύρος τιμών των πλοίων Swinoujscie Trelleborg (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
48 € - 145 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Swinoujscie Trelleborg
6 ώρες 25 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Trelleborg
01:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Trelleborg
18:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Trelleborg
00:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Trelleborg
23:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Swinoujscie προς το Trelleborg;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Swinoujscie προς το Trelleborg μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Trelleborg. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Swinoujscie προς το Trelleborg είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Swinoujscie Trelleborg, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Unity Line ή TT-Line, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Swinoujscie, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Unity Line ή TT-Line και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Trelleborg γεμάτοι ενέργεια.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Swinoujscie-Trelleborg με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Trelleborg για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Swinoujscie και Trelleborg;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Swinoujscie και Trelleborg με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Unity Line ή TT-Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Unity Line Swinoujscie Trelleborg
Unity Line
Η Unity Line λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Πολωνία και Σουηδία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Swinoujscie και του Trelleborg. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Swinoujscie-Trelleborg και να κλείσετε το εισιτήριο της Unity Line μεταξύ Swinoujscie και Trelleborg. Περισσότερες πληροφορίες για την Unity Line
TT-Line Swinoujscie Trelleborg
TT-Line
Η TT-Line λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Πολωνία και Σουηδία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Swinoujscie και του Trelleborg. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Swinoujscie-Trelleborg και να κλείσετε το εισιτήριο της TT-Line μεταξύ Swinoujscie και Trelleborg. Η TT-Line πραγματοποιεί 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Trelleborg από το Swinoujscie και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την TT-Line
5 ώρες 55 λεπτά
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Swinoujscie; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Trelleborg;

Λιμάνι αναχώρησης στο Swinoujscie

Τα πλοία της Unity Line ή TT-Line αναχωρούν για το Trelleborg από τα ακόλουθα λιμάνια στο Swinoujscie:

Swinoujscie
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Trelleborg

Τα πλοία της TT-Line ή Unity Line φτάνουν στο Trelleborg από τα ακόλουθα λιμάνια:

Trelleborg
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Swinoujscie για το Trelleborg, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 55 λεπτά για να καλύψετε τα 177 km μεταξύ Swinoujscie και Trelleborg.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Swinoujscie και Trelleborg) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Unity Line και TT-Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Swinoujscie και Trelleborg.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Swinoujscie και Trelleborg: Unity Line και TT-Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Swinoujscie και Trelleborg, θα διανύσετε 177 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Swinoujscie προς το Trelleborg, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 48 € για τη χαμηλότερη, έως 145 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 92 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Swinoujscie στις 01:00 με προορισμό το Trelleborg.

Το τελευταίο πλοίο για Trelleborg αναχωρεί από το Swinoujscie συνήθως στις 18:15.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης