Προτεινόμενη διαδρομή
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Trelleborg με πλοίο
Trelleborg
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Sassnitz
Sassnitz
Ταξιδέψτε με πλοίο για Trelleborg
Trelleborg
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ρόστοκ στο Trelleborg με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ρόστοκ για Trelleborg? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ρόστοκ για το Trelleborg είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ρόστοκ προς το Trelleborg μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ρόστοκ προς το Trelleborg όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Scandlines, Stena Line ή TT-Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ρόστοκ Trelleborg που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της TT-Line, Stena Line ή Scandlines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ρόστοκ προς Trelleborg, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ρόστοκ προς Trelleborg

Λιμάνι αναχώρησης
Ρόστοκ
Γερμανία
Mecklenburg-Vorpommern
Λιμάνι άφιξης
Trelleborg
Σουηδία
Απόσταση
157 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ρόστοκ Trelleborg: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ρόστοκ για Trelleborg, θα βρείτε εισιτήρια από 29 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 224 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ρόστοκ προς Trelleborg είναι 67 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ρόστοκ για το Trelleborg είναι 6 ώρες 18 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 40 λεπτά για να φτάσουν στο Trelleborg, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Trelleborg σε 5 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ρόστοκ στις 06:30. Το τελευταίο πλοίο για το Trelleborg αναχωρεί από το λιμάνι του Ρόστοκ στις 23:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ρόστοκ προς το Trelleborg
67 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ρόστοκ Trelleborg (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
29 € - 224 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ρόστοκ Trelleborg
6 ώρες 18 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Trelleborg
06:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Trelleborg
23:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Trelleborg
05:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Trelleborg
22:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ρόστοκ προς το Trelleborg;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ρόστοκ προς το Trelleborg μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Trelleborg. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ρόστοκ προς το Trelleborg είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Ρόστοκ, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της TT-Line, Stena Line ή Scandlines και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Trelleborg γεμάτοι ενέργεια.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της TT-Line, Stena Line ή Scandlines θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Ρόστοκ και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Trelleborg. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Trelleborg πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Ρόστοκ Trelleborg είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της TT-Line, Stena Line ή Scandlines που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Trelleborg ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η TT-Line, Stena Line ή Scandlines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

TT-Line Ρόστοκ Trelleborg
TT-Line
Η TT-Line λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Γερμανία και Σουηδία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ρόστοκ και του Trelleborg. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόστοκ-Trelleborg και να κλείσετε το εισιτήριο της TT-Line μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg. Η TT-Line πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Trelleborg από το Ρόστοκ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την TT-Line
6 ώρες
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Stena Line Ρόστοκ Trelleborg
Stena Line
Η Stena Line είναι ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Σουηδία, η οποία προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Δυτική Ευρώπη, μεταξύ άλλων μεταξύ των λιμανιών Harwich στο Ηνωμένο Βασίλειο και Hook of Holland στην Ολλανδία, μεταξύ Hull και Ρότερνταμ και μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόστοκ-Trelleborg και να κλείσετε το εισιτήριο της Stena Line μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg. Η Stena Line πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Trelleborg από το Ρόστοκ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Stena Line
6 ώρες
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Scandlines Ρόστοκ Trelleborg
Scandlines
Η Scandlines ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στη Δανία. Προσφέρει δρομολόγια μεταξύ Δανίας και Γερμανίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόστοκ-Trelleborg και να κλείσετε το εισιτήριο της Scandlines μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg. Περισσότερες πληροφορίες για την Scandlines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ρόστοκ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Trelleborg;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ρόστοκ

Τα πλοία της TT-Line, Stena Line ή Scandlines αναχωρούν για το Trelleborg από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ρόστοκ:

Rostack Seehafen
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Trelleborg

Τα πλοία της Scandlines, Stena Line ή TT-Line φτάνουν στο Trelleborg από τα ακόλουθα λιμάνια:

Trelleborg
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ρόστοκ προς Trelleborg
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ρόστοκ για το Trelleborg, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες για να καλύψετε τα 157 km μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (TT-Line, Stena Line και Scandlines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg: TT-Line, Stena Line και Scandlines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Scandlines, Stena Line, TT-Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ρόστοκ Trelleborg, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg, θα διανύσετε 157 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ρόστοκ προς το Trelleborg, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 29 € για τη χαμηλότερη, έως 224 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 67 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ρόστοκ στις 06:30 με προορισμό το Trelleborg.

Το τελευταίο πλοίο για Trelleborg αναχωρεί από το Ρόστοκ συνήθως στις 23:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ρόστοκ στο Trelleborg;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ρόστοκ και Trelleborg. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Ρόστοκ Trelleborg με τα πλοία Scandlines, Stena Line ή TT-Line, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Ρόστοκ έως την αποβίβαση στο Trelleborg. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ρόστοκ και το Trelleborg.

Αναχώρηση από το Ρόστοκ με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ρόστοκ Trelleborg, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ρόστοκ / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ρόστοκ αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Scandlines, Stena Line ή TT-Line. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Ρόστοκ - Trelleborg / Στον τερματικό σταθμό του Ρόστοκ, αναζητήστε τα γκισέ της TT-Line, Stena Line ή Scandlines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Trelleborg / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ρόστοκ που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της TT-Line, Stena Line ή Scandlines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ρόστοκ προς το Trelleborg

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της TT-Line, Stena Line ή Scandlines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Trelleborg, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Trelleborg:

  • Το λιμάνι του Trelleborg είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Trelleborg.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Ρόστοκ στο Trelleborg με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Trelleborg.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Trelleborg / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Trelleborg δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Trelleborg έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης