Προτεινόμενη διαδρομή
Λούμπεκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Trelleborg με πλοίο
Trelleborg
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λούμπεκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ρόστοκ
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Trelleborg
Trelleborg
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Travemünde στο Trelleborg με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Travemünde για Trelleborg? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Travemünde για το Trelleborg είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Travemünde προς το Trelleborg μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Travemünde προς το Trelleborg όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η TT-Line, Scandlines ή Stena Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Travemünde Trelleborg που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της TT-Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Travemünde προς Trelleborg, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Travemünde προς Trelleborg

Λιμάνι αναχώρησης
Λούμπεκ
Γερμανία
Schleswig-Holstein
Λιμάνι άφιξης
Trelleborg
Σουηδία
Απόσταση
231 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
TT-Line, Scandlines, Stena Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
8 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Travemünde Trelleborg: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Travemünde για Trelleborg, θα βρείτε εισιτήρια από 39 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 295 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Travemünde προς Trelleborg είναι 134 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Travemünde για το Trelleborg είναι 9 ώρες 2 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 11 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Trelleborg, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Trelleborg σε 8 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Travemünde στις 00:30. Το τελευταίο πλοίο για το Trelleborg αναχωρεί από το λιμάνι του Travemünde στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Travemünde προς το Trelleborg
134 €
Εύρος τιμών των πλοίων Travemünde Trelleborg (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
39 € - 295 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Travemünde Trelleborg
9 ώρες 2 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Trelleborg
00:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Trelleborg
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Trelleborg
06:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Trelleborg
19:30

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Travemünde και Trelleborg;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Travemünde και Trelleborg με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η TT-Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

TT-Line Travemünde Trelleborg
TT-Line
Η TT-Line λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Γερμανία και Σουηδία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Travemünde και του Trelleborg. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Travemünde-Trelleborg και να κλείσετε το εισιτήριο της TT-Line μεταξύ Travemünde και Trelleborg. Η TT-Line πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Trelleborg από το Travemünde και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την TT-Line
8 ώρες 20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Travemünde; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Trelleborg;

Λιμάνι αναχώρησης στο Travemünde

Τα πλοία της TT-Line αναχωρούν για το Trelleborg από τα ακόλουθα λιμάνια στο Travemünde:

Lübeck Travemünde
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Trelleborg

Τα πλοία της TT-Line φτάνουν στο Trelleborg από τα ακόλουθα λιμάνια:

Trelleborg
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Travemünde προς Trelleborg
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Travemünde για το Trelleborg, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 231 km μεταξύ Travemünde και Trelleborg.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Travemünde και Trelleborg) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (TT-Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Travemünde και Trelleborg.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Travemünde και Trelleborg: TT-Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις TT-Line, Scandlines, Stena Line.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Travemünde προς το Trelleborg, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 39 € για τη χαμηλότερη, έως 295 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 134 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Travemünde στις 00:30 με προορισμό το Trelleborg.

Το τελευταίο πλοίο για Trelleborg αναχωρεί από το Travemünde συνήθως στις 22:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης