Προτεινόμενη διαδρομή
Rosslare
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χάβρη με πλοίο
Χάβρη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Rosslare
Ταξιδέψτε με πλοίο για Cherbourg
Cherbourg
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πόρτσμουθ
Πόρτσμουθ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χάβρη
Χάβρη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Rosslare στο Χάβρη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Rosslare για Χάβρη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Rosslare για το Χάβρη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Rosslare προς το Χάβρη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Rosslare προς το Χάβρη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries ή Stena Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Rosslare Χάβρη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Brittany Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Rosslare προς Χάβρη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Rosslare προς Χάβρη

Λιμάνι αναχώρησης
Rosslare
Ιρλανδία
Λιμάνι άφιξης
Χάβρη
Γαλλία
Normandy
Απόσταση
550 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Rosslare και Χάβρη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Rosslare και Χάβρη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Brittany Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Brittany Ferries Rosslare Χάβρη
Brittany Ferries
Η Brittany Ferries είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Βρετάνη, η οποία εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Αγγλία, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Rosslare-Χάβρη και να κλείσετε το εισιτήριο της Brittany Ferries μεταξύ Rosslare και Χάβρη. Η Brittany Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Χάβρη από το Rosslare και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Brittany Ferries
20 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Rosslare; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Χάβρη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Rosslare

Τα πλοία της Brittany Ferries αναχωρούν για το Χάβρη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Rosslare:

Rosslare Europort Ferries
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Χάβρη

Τα πλοία της Brittany Ferries φτάνουν στο Χάβρη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Le Havre Terminal de la Citadelle
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Rosslare για το Χάβρη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 550 km μεταξύ Rosslare και Χάβρη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Rosslare και Χάβρη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Brittany Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Rosslare και Χάβρη.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Rosslare και Χάβρη: Brittany Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης