Προτεινόμενη διαδρομή
Πόρτσμουθ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χάβρη με πλοίο
Χάβρη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πόρτσμουθ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Cherbourg
Cherbourg
Ταξιδέψτε με τρένο για Χάβρη
Χάβρη
Δείτε τιμές
Πόρτσμουθ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Καέν
Καέν
Ταξιδέψτε με τρένο για Χάβρη
Χάβρη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πόρτσμουθ στο Χάβρη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πόρτσμουθ για Χάβρη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πόρτσμουθ για το Χάβρη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πόρτσμουθ προς το Χάβρη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πόρτσμουθ προς το Χάβρη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Brittany Ferries ή Condor Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πόρτσμουθ Χάβρη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Brittany Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πόρτσμουθ προς Χάβρη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πόρτσμουθ προς Χάβρη

Λιμάνι αναχώρησης
Πόρτσμουθ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Λιμάνι άφιξης
Χάβρη
Γαλλία
Normandy
Απόσταση
169 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Brittany Ferries, Condor Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πόρτσμουθ Χάβρη: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πόρτσμουθ για Χάβρη, θα βρείτε εισιτήρια από 183 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 245 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πόρτσμουθ προς Χάβρη είναι 206 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πόρτσμουθ για το Χάβρη είναι 7 ώρες 59 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 59 λεπτά για να φτάσουν στο Χάβρη, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Χάβρη σε 7 ώρες 59 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πόρτσμουθ στις 23:31.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πόρτσμουθ προς το Χάβρη
206 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πόρτσμουθ Χάβρη (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
183 € - 245 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πόρτσμουθ Χάβρη
7 ώρες 59 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Χάβρη
23:31
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Χάβρη
08:30

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πόρτσμουθ και Χάβρη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτσμουθ και Χάβρη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Brittany Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Brittany Ferries Πόρτσμουθ Χάβρη
Brittany Ferries
Η Brittany Ferries είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Βρετάνη, η οποία εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Αγγλία, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πόρτσμουθ-Χάβρη και να κλείσετε το εισιτήριο της Brittany Ferries μεταξύ Πόρτσμουθ και Χάβρη. Η Brittany Ferries πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Χάβρη από το Πόρτσμουθ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Brittany Ferries
5 ώρες 30 λεπτά
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πόρτσμουθ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Χάβρη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πόρτσμουθ

Τα πλοία της Brittany Ferries αναχωρούν για το Χάβρη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πόρτσμουθ:

Portsmouth Continental Ferry Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Χάβρη

Τα πλοία της Brittany Ferries φτάνουν στο Χάβρη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Le Havre Terminal de la Citadelle
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πόρτσμουθ για το Χάβρη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 169 km μεταξύ Πόρτσμουθ και Χάβρη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πόρτσμουθ και Χάβρη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Brittany Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πόρτσμουθ και Χάβρη.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πόρτσμουθ και Χάβρη: Brittany Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Brittany Ferries, Condor Ferries.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πόρτσμουθ προς το Χάβρη, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 183 € για τη χαμηλότερη, έως 245 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 206 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πόρτσμουθ στις 23:31 με προορισμό το Χάβρη.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης