Προτεινόμενη διαδρομή
Rosslare
Ταξιδέψτε απευθείας στο Cherbourg με πλοίο
Cherbourg
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Rosslare
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Cherbourg
Cherbourg
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Rosslare στο Cherbourg με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Rosslare για Cherbourg? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Rosslare για το Cherbourg είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Rosslare προς το Cherbourg μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Rosslare προς το Cherbourg όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries ή Stena Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Rosslare Cherbourg που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ή Celtic Link Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Rosslare προς Cherbourg, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Rosslare προς Cherbourg

Λιμάνι αναχώρησης
Rosslare
Ιρλανδία
Λιμάνι άφιξης
Cherbourg
Γαλλία
Normandy
Απόσταση
444 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
16 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Rosslare Cherbourg: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Rosslare για Cherbourg, θα βρείτε εισιτήρια από 75 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 673 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Rosslare προς Cherbourg είναι 267 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Rosslare για το Cherbourg είναι 17 ώρες 18 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 18 ώρες για να φτάσουν στο Cherbourg, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Cherbourg σε 16 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Rosslare στις 16:45. Το τελευταίο πλοίο για το Cherbourg αναχωρεί από το λιμάνι του Rosslare στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Rosslare προς το Cherbourg
267 €
Εύρος τιμών των πλοίων Rosslare Cherbourg (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
75 € - 673 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Rosslare Cherbourg
17 ώρες 18 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Cherbourg
16:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Cherbourg
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Cherbourg
10:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Cherbourg
16:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Rosslare προς το Cherbourg;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Rosslare προς το Cherbourg μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Cherbourg. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Rosslare προς το Cherbourg είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Rosslare στο Cherbourg. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Rosslare-Cherbourg με το πλοίο της Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ή Stena Line, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Rosslare-Cherbourg με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Cherbourg για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Rosslare Cherbourg, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ή Celtic Link Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Rosslare και Cherbourg;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Rosslare και Cherbourg με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ή Celtic Link Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Stena Line Rosslare Cherbourg
Stena Line
Η Stena Line είναι ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Σουηδία, η οποία προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Δυτική Ευρώπη, μεταξύ άλλων μεταξύ των λιμανιών Harwich στο Ηνωμένο Βασίλειο και Hook of Holland στην Ολλανδία, μεταξύ Hull και Ρότερνταμ και μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Rosslare-Cherbourg και να κλείσετε το εισιτήριο της Stena Line μεταξύ Rosslare και Cherbourg. Περισσότερες πληροφορίες για την Stena Line
Brittany Ferries Rosslare Cherbourg
Brittany Ferries
Η Brittany Ferries είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Βρετάνη, η οποία εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Αγγλία, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Rosslare-Cherbourg και να κλείσετε το εισιτήριο της Brittany Ferries μεταξύ Rosslare και Cherbourg. Η Brittany Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Cherbourg από το Rosslare και ο χρόνος ταξιδιού είναι 16 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Brittany Ferries
16 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Irish Ferries Rosslare Cherbourg
Irish Ferries
Η Irish Ferries εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ιρλανδίας και Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας και Γαλλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Rosslare-Cherbourg και να κλείσετε το εισιτήριο της Irish Ferries μεταξύ Rosslare και Cherbourg. Περισσότερες πληροφορίες για την Irish Ferries
Celtic Link Ferries Rosslare Cherbourg
Celtic Link Ferries
Η Celtic Link Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Γαλλία και Ιρλανδία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Rosslare και του Cherbourg. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Rosslare-Cherbourg και να κλείσετε το εισιτήριο της Celtic Link Ferries μεταξύ Rosslare και Cherbourg. Περισσότερες πληροφορίες για την Celtic Link Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Rosslare; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Cherbourg;

Λιμάνι αναχώρησης στο Rosslare

Τα πλοία της Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ή Celtic Link Ferries αναχωρούν για το Cherbourg από τα ακόλουθα λιμάνια στο Rosslare:

Rosslare Europort Ferries
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Cherbourg

Τα πλοία της Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ή Stena Line φτάνουν στο Cherbourg από τα ακόλουθα λιμάνια:

Cherbourg - Gare Maritime
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Rosslare προς Cherbourg
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Rosslare για το Cherbourg, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 16 ώρες για να καλύψετε τα 444 km μεταξύ Rosslare και Cherbourg.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Rosslare και Cherbourg) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries και Celtic Link Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Rosslare και Cherbourg.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Rosslare και Cherbourg: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries και Celtic Link Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Rosslare Cherbourg, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Rosslare και Cherbourg, θα διανύσετε 444 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Rosslare προς το Cherbourg, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 75 € για τη χαμηλότερη, έως 673 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 267 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Rosslare στις 16:45 με προορισμό το Cherbourg.

Το τελευταίο πλοίο για Cherbourg αναχωρεί από το Rosslare συνήθως στις 22:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Rosslare στο Cherbourg;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Rosslare και Cherbourg. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Rosslare έως την αποβίβαση στο Cherbourg, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries και Stena Line. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Rosslare και το Cherbourg.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Rosslare

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Rosslare Cherbourg, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Rosslare / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Rosslare εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ή Celtic Link Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Rosslare - Cherbourg / Στο Rosslare, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ή Stena Line στον τερματικό σταθμό του Rosslare. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Cherbourg / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Rosslare που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ή Stena Line θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Rosslare προς το Cherbourg: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ή Celtic Link Ferries, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Cherbourg είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Cherbourg:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Cherbourg / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Cherbourg από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Rosslare στο Cherbourg με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Cherbourg.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Cherbourg / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Cherbourg δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Cherbourg σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης