Capri
Ταξιδέψτε απευθείας στο Positano με πλοίο
Positano
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Capri στο Positano με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Capri για Positano? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Capri για το Positano είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Capri προς το Positano μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Capri προς το Positano όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ή Alilauro. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Capri Positano που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ή Alilauro προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Capri προς Positano, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Capri προς Positano

Λιμάνι αναχώρησης
Capri
Ιταλία
Campania
Λιμάνι άφιξης
Positano
Ιταλία
Campania
Απόσταση
23 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Capri Positano: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Capri για Positano, θα βρείτε εισιτήρια από 21 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 22 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Capri προς Positano είναι 22 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Capri για το Positano είναι 40 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 50 λεπτά για να φτάσουν στο Positano, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Positano σε 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Capri στις 11:15. Το τελευταίο πλοίο για το Positano αναχωρεί από το λιμάνι του Capri στις 17:32.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Capri προς το Positano
22 €
Εύρος τιμών των πλοίων Capri Positano (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
21 € - 22 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Capri Positano
40 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Positano
11:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Positano
17:32
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Positano
11:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Positano
18:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Capri προς το Positano;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Capri προς το Positano μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Positano. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Capri προς το Positano είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ταξίδι με το πλοίο Capri Positano είναι το αντίθετο! Τα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ή Alilauro είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Positano χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Capri-Positano, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Capri έως την αποβίβαση στο Positano, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ή Alilauro είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Capri-Positano, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ή Alilauro για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Positano γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Capri και Positano;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Capri και Positano με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ή Alilauro, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Capri Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Η Navigazione Libera del Golfo (NLG) ιδρύθηκε το 1950 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Η εταιρεία προσφέρει ακτοπλοϊκές διελεύσεις στην περιοχή του Κόλπου της Νάπολης και της Σαρδηνίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Capri-Positano και να κλείσετε το εισιτήριο της NLG - Navigazione Libera del Golfo μεταξύ Capri και Positano. Η NLG - Navigazione Libera del Golfo πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Positano από το Capri και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την NLG - Navigazione Libera del Golfo
30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Alicost Capri Positano
Alicost
Η Alicost λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Capri και του Positano. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Capri-Positano και να κλείσετε το εισιτήριο της Alicost μεταξύ Capri και Positano. Περισσότερες πληροφορίες για την Alicost
Positano Jet Capri Positano
Positano Jet
Η Positano Jet λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Capri και του Positano. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Capri-Positano και να κλείσετε το εισιτήριο της Positano Jet μεταξύ Capri και Positano. Περισσότερες πληροφορίες για την Positano Jet
Alilauro Capri Positano
Alilauro
Η Alilauro είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ιταλία, η οποία προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών της Τυρρηνικής Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένης της Ίσκια και του Κάπρι. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Capri-Positano και να κλείσετε το εισιτήριο της Alilauro μεταξύ Capri και Positano. Η Alilauro πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Positano από το Capri και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Alilauro
1 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Capri; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Positano;

Λιμάνι αναχώρησης στο Capri

Τα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ή Alilauro αναχωρούν για το Positano από τα ακόλουθα λιμάνια στο Capri:

Capri
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Positano

Τα πλοία της Alilauro, Positano Jet, Alicost ή NLG - Navigazione Libera del Golfo φτάνουν στο Positano από τα ακόλουθα λιμάνια:

Positano
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Capri για το Positano, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 23 km μεταξύ Capri και Positano.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Capri και Positano) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet και Alilauro). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Capri και Positano.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Capri και Positano: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet και Alilauro.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Capri Positano, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Capri και Positano, θα διανύσετε 23 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Capri προς το Positano, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 21 € για τη χαμηλότερη, έως 22 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 22 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Capri στις 11:15 με προορισμό το Positano.

Το τελευταίο πλοίο για Positano αναχωρεί από το Capri συνήθως στις 17:32.

Πώς είναι η διαδρομή από το Capri στο Positano;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Capri στο Positano, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Capri έως την αποβίβαση στο Positano, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet και Alilauro. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Capri και το Positano.

Επιβίβαση στο Capri

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Capri Positano:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Capri / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ή Alilauro) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Capri. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Capri - Positano / Στον τερματικό σταθμό του Capri, αναζητήστε τα γκισέ της NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ή Alilauro και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Positano / Από τον τερματικό σταθμό του Capri θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ή Alilauro για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Capri προς το Positano

Στο πλοίο της Alilauro, Positano Jet, Alicost ή NLG - Navigazione Libera del Golfo, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Positano είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Positano:

  • Το λιμάνι του Positano είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Positano από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Capri στο Positano με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Positano.
  • Αφήστε το πλοίο και το Positano είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Positano μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Positano έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης